Sincan Belediye Başkanı Ercan genç sporcularla bir araya geldi

Ankara Sincan'da, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bir spor şöleni düzenlendi. Sincan'ın sporcuları ve ailelerinin katıldığı şenlikte keyifli anlar yaşandı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan genç sporcularla bir araya geldi

Sincan'da spor dolu anlara bir yenisi daha eklendi. Sincan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sinan Şamil Sam Spor Kompleksinde bir Gençlik ve Spor organizasyonu hazırladı. Sincanlı farklı branştan sporcular bu şenlikte hünerlerini sergilerken ailelerde evlatlarının performanslarını gururla takip etti.

Farklı yaş gruplarından insanların katıldığı bu şenlikte gençlere destek vermek ve onları tebrik etmek için katılanlar arasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı. Başkan Ercan yapılan spor gösterilerini ilgi ile takip etti ve minik sporcular ile yakından ilgilendi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan genç sporcularla bir araya geldi

"HER ZAMAN ONLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Genç sporcuların başarı ve heyecanlarına ortak olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Sporun ve sporcunun en büyük destekçisiyiz" dedi. Başkan Ercan "İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği Gençlik ve Spor Şöleninde genç sporcularımızla buluştuk. Her branşta birbirinden başarılı olan genç kardeşlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz" diyerek spora ve sporcuya verecekleri destekleri yineledi.

Şenlikte katılımcılar gençler tarafından yapılan elektronik projeleri ve resim sergilerini gezme fırsatı buldu. Alanda ok atma gibi stantlar ile şenlikte gençlerin eğlenmeleri sağlandı. Şenlik gösterilerin ardından sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER