Sincan Belediye Başkanı Ercan Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yeniden Ankara Kent Konseyi Başkanı Seçilen Halil İbrahim Yılmaz çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yılmaz hem ev sahibi hem de misafir olarak Ankara yönetiminde söz sahibi isimlerle bir araya geliyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti

Yapılan seçim sonucunda bir dönem daha AKK Başkanı olarak görev yapacak Yılmaz ifade ettiği ortak akıl ve birlik prensibi kapsamında yaptığı istişarelere bir yenisini daha ekledi.

BAŞKAN YILMAZ'A TEBRİK ZİYARETİ

Başkan Yılmaz, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı makamında misafir etti. Genel Kurul seçimi sonrası yeniden başkan olması münasebeti ile Başkan Halil İbrahim Yılmazı ziyaret eden Başkan Ercan yeni dönem için iyi dilek temennisinde bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Ercan Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'da şahsına yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Ankara için hep birlikte en iyisini yapma adına çalışacaklarını ifade etti.

İŞ BİRLİĞİ YAPMA MESAJI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ziyarete dair "Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Konsey Başkanı Sn. Halil İbrahim Yılmaz ve Konsey Üyeleri ile bir araya geldik. Nazik misafirperverlikleri ve iş birlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" diyerek gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yapılan ziyaret hediye takdimi ve heyetlerin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti - Resim : 2

Öte yandan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a ve yönetimine tebrikler sürüyor. Başkan Yılmaz görevini sürdürürken kendisine gelen tebrikleri kabul ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER