Bilim Sincan ziyaret edilerek yerinde incelendi!

Ankara’da Sincan Belediyesi’nin hizmetlerinden birisi olan Bilim Sincan’da öğrencilere çok özel imkanlar sağlanmaya devam edilirken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bu merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bilim Sincan ziyaret edilerek yerinde incelendi!

Sincan Belediyesi’nin önemli hizmetlerinden birisi olan Bilim Sincan ile ilçede yaşayan öğrencilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Bilim Sincan’a bugün Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı levent Kılıç ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Can Kılıç tarafından bir ziyaret yapıldı. Bu ziyarette ilçede bulunan okulların müdürleri de katılım gösterdiler.

BİLİM SİNCAN'DA İNCELEME YAPTILAR

Gerçekleştirilen ziyarette Bilim Sincan’daki imkanlar yerinde incelendi ve sağlanan imkanlar direkt olarak görülebildi. Sincan’daki öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve bu potansiyellerini açığa çıkarmaya yönelik imkanlar sunan Bilim Sincan’da kurulu olan atölyeler ile çok özel eğitimler veriliyor. Bu eğitimler alanında yetkin kişiler tarafından verilirken çocuklar bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirebiliyorlar.

BAŞKAN MURAT ERCAN'DAN AÇIKLAMA

Bilim Sincan ziyareti ile alakalı olarak kısa bir açıklama yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kaymakamımız Levent Kılıç, Milli Eğitim Müdürümüz Ali Can Kılıç ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte Bilim Sincan’ı ziyaret ettik. Geleceğin bilim insanları ve teknoloji üreticileri olmaya aday evlatlarımıza yeni ufuklar açan sınıfları ve eğitim müfredatlarını yakından inceledik.” dedi.

Bilim Sincan adı verilen merkezde çok sayıda atölye bulunuyor. Astronomi, Uzay ve Havacılık atölyesi, Deneyap atölyesi, Doğa bilimleri atölyesi, Matematik atölyesi, tasarım atölyesi ve Teknoloji atelyesi ile çocuklara çeşitli imkanlar veriliyor. İlk ve orta öğretim düzeyindeki tüm yaş gruplarına ulaşmayı hedefleyen Bilim Sincan bilim ile öğrencileri buluşturuyor.

SONRAKİ HABER