Ankara'nın Sincan ilçesinde Çimşit Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Ankara'da ilçe belediyeleri tarafından ilçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirilmeye devam ediyor. Sincan ilçesinde bir süredir inşaat aşamasında olan Çimşit Yüzme Havuzu'nun vatandaşın hizmetine girdiği bildirildi.

Ankara'nın Sincan ilçesinde Çimşit Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde Çimşit Yüzme Havuzu hizmete açıldı! - Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. İlçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden ilçe belediyeleri vatandaşların isteklerini karşılamak üzere proje üretmeye ve yeni yatırımlar yapmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda bir süredir Sincan Belediyesi tarafından inşaatı süren Çimşit Yüzme Havuzu'nun inşasının bittiği ve tesisin hizmete alındığı öğrenildi.

Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Çimşit bölgesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu hem sporcuların hem de vatandaşların kullanımına sunuldu.

SİNCAN'DA YENİ YÜZME HAVUZU TESİSİ AÇILDI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yüzme havuzunun açılışında yaptığı konuşmada, "Böyle bir tesisi hizmete açmak, vatandaşların bu memnuniyetini görmek bizi çok mutlu ediyor. Sadece yüzme havuzuyla sınırlandırmamak lazım.

cimsit.jpg

Devam etmekte olan bir sürü spor tesisimiz, spor salonlarımız, halı sahalarımız, basketbol ve voleybol sahalarımız, mini spor salonumuzla birlikte bu yaz spora ciddi bir katkı sağlamış olacağımızı düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

sincan-yuzme-havuzu-cimsit.jpg

KADIN VE ERKEKLER İÇİN AYRI GÜNLER BELİRLENDİ

Sincan Belediyesi tarafından açılışı yapılan Çimşit Yüzme Havuzu'nda kadın ve erkekler için belirli gün ve saatlerde kullanım imkanı da sunuldu. Çimşit Yüzme Havuzu'nda;

Salı, perşembe ve cumartesi günleri kadınlar,

Çarşamba, cuma ve pazar günleri ise erkekler için hizmet verilecek.

Pazartesi günleri temizlik ve bakımı yapılmak üzere havuz kapalı olacak.

Ayrıca serbest kullanımın yanı sıra cumartesi ve pazar günleri 7 ila 13 yaşındaki çocuklar için saat 09.00 ile 14.30 saatleri arasında yüzme kursu da verilecek.

Kayıtlar ise ''www.sincan.bel.tr'' internet adresi üzerinden yapılacak.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA SENDE INSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP ET

SONRAKİ HABER