Ankara Sincan'da trafik kazası: 1 Ölü

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Ankara Sincan'da trafik kazası: 1 Ölü

Trafiğinin yoğunluğu ile de gündeme gelen Başkent Ankara'dan akşam saatlerinde üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara'nın metropol ilçelerinden Sincan'da gün içinde meydana gelen bir kazada 1 kişi vatandaş hayatını kaybetti.

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Trafiğin yoğun olduğu bir bölgede yaşanan kaza duyanların üzülmesine sebep oldu. Söz konusu kaza Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Kazanın Sincan'ın işlek caddelerinden Ayaş Caddesinde meydana geldiği öğrenildi. Kazada bir motosiklet ile bir panelvan araç arasında olduğu öğrenildi.

Yaşanılan kazada motosiklette 2 kişi olduğu ve sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi. Motosikletteki ikinci kişinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Kazaya karışan panelvan aracın sürücü de olaya hızlı bir şekilde müdahale etmesi için oraya sevk edilen ekipler tarafından gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan kaza sonrasında trafikte aksamalar meydana geldi. Kazaya tanık olan vatandaşların hızlı bir şekilde ekiplere haber vermesi sonucunda olay yerine gelen sağlık ve emniyet birimlerinin işlemlerini tamamlamasına ek olarak yine emniyet güçleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yaşanılan olayın ardından akıllara bir kez daha trafik kurallarına uymanın önemi geldi. Yetkililer ve alanında uzman kişiler trafik kurallarına uyulmasını, uymayanların uyarılmasını ve ilgili birimlere bildirilmesini önemle vurguluyor.

SONRAKİ HABER