Şereflikoçhisar Belediyesi Burcu Güneş konseri düzenleyecek

Başkentte düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere olan ilgi devam ederken bu kez Şereflikoçhisar Belediyesinin Burcu Güneş'i ağırlayacağı öğrenildi.

Şereflikoçhisar Belediyesi Burcu Güneş konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da pek çok konser programına yer veriliyor. Son dönemde dikkati çeken konserlere ev sahipliği yapan Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken yapılan duyurular da ilgiyle takip ediliyor. Belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken her gün yeni bir açıklama vatandaşların radarında yer alıyor. Kentteki bir yeni konser programı daha Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından duyuruldu. Yapılan yeni duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği belirtildi.

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Burcu Güneş'in ilçede ağırlanacağı ve kulakların pasını sileceği bir konsere ev sahipliği yapacağı kaydedildi. İlçede düzenlenecek olan Burcu Güneş konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA SBURCU GÜNEŞ KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Burcu Güneş konserinin detayları belli oldu. Şereflikoçhisar Belediyesi düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. ABB tarafından yapılan açıklamada da ‘’Pop Müziğin sevilen sesi BURCU GÜNEŞ sevenleriyle buluşuyor.'' denildi.

Şereflikoçhisar Belediyesi Burcu Güneş konseri düzenleyecek
18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Şereflikoçhisar Tuzgölü Meydanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan Burcu Güneş konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER