Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı!

Türkiye, 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gitti. Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesinin yeni başkanı CHP'nin adayı Mustafa Koçak oldu. Koçak'ın başkanlığının kesinleşmesi ile beraber bugün devir teslim töreni gerçekleşti.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı!

Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanlarını seçti. Oy verme işlemi sona erdiğinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) oy sonuçlarını açıklayacak. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 61 milyon 441 bin 882 seçmen, 206 bin 845 sandıkta oy kullandı. Yerel seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte 30 büyükşehir belediye başkanı olmak üzere, belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belli oldu.

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Mansur Yavaş yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilirken ilçelerin belediye başkanları da belli oldu. Buna göre; Şereflikoçhisar ilçesinde de CHP'nin adayı Mustafa Koçak belediye başkanı seçildi.

ŞEREFLİKOÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOÇAK MAZBATASINI ALDI

Mustafa Koçak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayı olmuştu. Sonuçların açıklanması ile beraber Mustafa Koçak'ın başkanlığı da kesinleşti.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı!

Şereflikoçhisar Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ‘’Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Koçak'ın devir teslim töreninden...'' ifadeleri ile görseller paylaşıldı.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı! - Resim : 2

Bu çerçevede Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak'ın mazbatasını aldığı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER