Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden inşaata dair yeni görseller paylaşıldı.

Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde devam eden çalışmalara paralel olarak kırsal kesimlere de yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Bu bağlamda geçtiğimiz dönemlerde yapımı duyurulan Şereflikoçhisar Kesimhanesi Projesinde gelinen son nokta ile ilgili yeni bir paylaşım yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'nın önemli ilçelerinden Şereflikoçhisar ilçesine son teknoloji ile donatılan bir kesimhane yapılması için gerekli adımlar başlatılmış ve 4 bin 707 metrekare üzerine kurulan kesimhane ile ilgili gelinen noktanın paylaşıldığı görsellerde büyük bir ilerleme kaydedildiği görüldü.

Ankara Şereflikoçhisar Kesimhane Binası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

50 küçükbaş ve 25 büyükbaş hayvanın kesilebileceğinin kesimhane projesinin tamamlanması için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Başkanlığı ekipleri tarafından aralıksız bir şekilde devam eden çalışmalar ile ilgili vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediliyor. Başkent Ankara'da hayvancılığın gelişmesi ve çok daha iyi şartlar altında şehirdeki insanlara hizmet vermesi amacıyla başlatılan kesimhane projesi çalışması ile ilgili büyükşehir belediyesi tarafından yapılan paylaşımda ise "Vatandaşlarımızın ve esnafımızın hayatını kolaylaştıran projelerimizi sürdürüyoruz. Modern, sağlıklı ve güvenli; "Şereflikoçhisar Kesimhane Binası" yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz" denildi.

Yapılan inşaat çalışmalarının kısa bir süre içinde tamamlanması ve hızlı bir şekilde Ankara halkına en iyi bir şekilde hizmet vermesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER