2024 Ankara Şereflikoçhisar Yerel Seçim Sonuçları! Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkanı kim oldu?

Saatler sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için merak edilenler şimdiden araştırılmaya başlandı. 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan bu seçimin ardından sizler ile sonuçları son dakika paylaşacağız.

2024 Ankara Şereflikoçhisar Yerel Seçim Sonuçları! Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkanı kim oldu?

Ankara'nın il ve ilçelerinde gerçekleştirilecek olan seçimler hakkında merak edilenler artmaya başladı. Yarın tüm Türkiye'nin sandığa gideceği yerel seçimlerde hangi adayların olduğu ve kimlerin bu seçim için aday olduğu belirlenmişti.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerin ardından vatandaşların kullanacakları oylar sonucunda 5 sene boyunca ilçe ve il belediyelerde kimlerin görev yapacağı belirlenecek.

ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU?

Milyonlarca Ankaralı vatandaşların seçime gideceği yarın Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi için hangi adayın seçileceği de en çok merak edilenler arasında yer aldı. Durum bu şekilde olunca da Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesinleşmiş sonuçların ne zaman duyurulacağı da merak konusu oldu.

Yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Şereflikoçhisar ilçesi için CHP'den Mustafa Koçak, AK Parti'den Memiş Çelik, İYİ Parti'den Avni Yıldırım ve Zafer Partisi'nden Fahri Tuna adaylığını kodu. Bu adaylar ile birlikte de toplamda 17 adayın bulunduğu ifade edildi.

OYLAR VERİLDİ SONUÇLAR AÇIKLANMAYA BAŞLANDI!

Yapılan açıklamalar çerçevesinde ilk verilere göre Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde seçim yasağının sona ermesi ile birlikte CHP önde geldi.

CHP'den Mustafa Koçak yüzde 57,02 oranına sahipken, AK Parti'den ise Memiş Çelik'in yüzde 37,19 oranında oya sahip olduğu ifade edildi. Sandıkların ise şu anda 10,5'i açıldı.

ŞEREFLİKOÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOÇAK OLDU!

Sandıkların tamamının açılması ile birlikte Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yüzde 60'dan fazla oy alarak belediye başkanı olan kişi Mustafa Koçak oldu.

2024 Ankara Şereflikoçhisar Yerel Seçim Sonuçları! Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkanı kim oldu?

19 bin 412 geçerli oy ile birlikte %60.27 oy oranı ile Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olan kişi Mustafa Koçak oldu. Kendisine en yakın oy oranına sahip olan isim ise AK Parti'den Mehmet Çelik, %28.32 oranında oy aldı.

SONRAKİ HABER