Sağlık

ALS hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? ALS hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Henüz net bir tedavisi bulunmayan ALS hastalığının ne olduğu ve belirtileri merak ediliyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Nurhan Yılmaz, ALS hastalığı hakkında bilgiler verdi.
Konuşma zorluğunu işte böyle yendi! Konuşma zorluğunu işte böyle yendi! 2,5 yaşındayken yıldırım çarpması sonucu kekeme olan adam, konuşma zorluğunu türkü söyleyerek yendi.
Cilt soyulması nasıl geçer, ne iyi gelir? Cilt soyulması nasıl geçer, ne iyi gelir? Yazın güneş yanığı sonrasında cilt soyulması yaşanıyor. Cilt soyulmasının nasıl geçtiği ise merak ediliyor.
Trafik kazası geçirdi! Beyninde tümör olduğunu öğrendi Trafik kazası geçirdi! Beyninde tümör olduğunu öğrendi 50 yaşındaki Gülsüm Yakışan, geçirdiği trafik kazası sonrası yapılan tetkikler sonucu beyninde tümör olduğunu öğrendi.
Gazlı ve şekerli içecekler diyabete neden olabilir Gazlı ve şekerli içecekler diyabete neden olabilir Gazlı ve şekerli içeceklerin tüketilmesi diyabet riski oluşturabiliyor. Özellikle sıcaklarda şekerli içeceklere dikkat edilmesi gerekiyor.
Klimaya karşı uyumayın! Sağlık sorununa neden olabilir Klimaya karşı uyumayın! Sağlık sorununa neden olabilir Yaz aylarında klima kullanımında artış yaşanıyor. Klimayı bilinçsizce kullanmak ise birçok sağlık sorununa neden olabiliyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan hava ambulansları açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan hava ambulansları açıklaması Sağlık birimleri tatil ya da gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Tatil döneminde de hazır olduklarını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşlara yönelik uyarılarda bulunmadan etmedi.
Uzmanı uyardı! Kahvaltıda kavurma değil peynir ve yeşillik yiyin! Uzmanı uyardı! Kahvaltıda kavurma değil peynir ve yeşillik yiyin! Kurban Bayramında et tüketiminde artış yaşanıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Büşra Nur Enez Baş, et tüketimi hakkında dikkat edilmesi gerekenleri söyledi.
Bilinçsiz et tüketimi sağlık problemlerine neden oluyor Bilinçsiz et tüketimi sağlık problemlerine neden oluyor Kurban Bayramının gelmesiyle et tüketiminde artış yaşanıyor. Diyetisyen Merve Sena Nazlı, eti sağlıklı tüketmek için neler yapılabileceği konusunda vatandaşları uyardı.
16 Haziran Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi 16 Haziran Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi 16 Haziran 2024 tarihi ile eczanelerin açık mı, kapalı mı olduğuna ilişkin araştırmalar yapılıyor. Resmi tatil olarak kabul edilen 16 Haziran Kurban Bayramı'nın ilk gününde eczanelerde işleri olan vatandaşlar için Ankara'daki açık eczanelerin listesini derledik.
Bipolar nedir, belirtileri nelerdir? İşte tedavi yöntemi! Bipolar nedir, belirtileri nelerdir? İşte tedavi yöntemi! İstanbul'da yaşanan olayda bipolar tedavisi gören kişi nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştı. Bu durum üzerine bipolar hastalığı araştırıldı.
Yol hipnozuna karşı dikkat! Yol hipnozuna karşı dikkat! Bayram tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu arttı. Uzmanlar ise yol hipnozuna karşı vatandaşları uyardı.