Sağlık

Aman dikkat protein alayım derken sağlığınızdan olmayın! Bu yöntem yumurtanın bozulmasına neden oluyor! Aman dikkat protein alayım derken sağlığınızdan olmayın! Bu yöntem yumurtanın bozulmasına neden oluyor! Yumurtanın muhafaza ediliş yöntemi herkese göre farklılık gösteriyor. Bunun ile birlikte yumurtanın buzdolabın kapağında saklanması tavsiye edilmiyor çünkü daha erken bozulmasına neden oluyor.
Güneş çarpması ne anlama gelir, belirtileri nelerdir ve nasıl korunmalı? Uzman doktorlar açıkladı Güneş çarpması ne anlama gelir, belirtileri nelerdir ve nasıl korunmalı? Uzman doktorlar açıkladı Aşırı sıcak sonucu meydana gelen güneş çarpmasının belirtiler arasında 39 ile 41 derece arasında ateş yükselmesi vardır. Bunun ile birlikte uzman doktorlar güneş çarpmasına karşı vatandaşları uyardı.
Güneş kremi dışarı çıkmadan kaç saat önce sürülmelidir? Uzmanlar açıkladı! Güneş kremi dışarı çıkmadan kaç saat önce sürülmelidir? Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklığının artması ile birlikte uzman isimler güneş kremini işaret etti. Güneşin ciltte zararlı etkilere yol açacağını söyledi. Peki ama güneş kremi dışarı çıkmadan ne zaman önce sürülmelidir?
Yaz gribine aman dikkat! Kabusunuz olmasın! Yaz gribine aman dikkat! Kabusunuz olmasın! Her mevsimde kendini gösteren grip yakalananların yaşam konforunu da olumsuz etkiliyor. Özellikle yaz gribi insanı bir kat daha yoruyor. Uzmanlar ise yaz gribine karşı uyarılarda bulundu.
Romatizma ve kireçlenmeye son! Mucizevi karışım deva oluyor! Romatizma ve kireçlenmeye son! Mucizevi karışım deva oluyor! Romatizma ve kireçlenme birçok kişinin sorunu olmaktan çıkacak. Günde 1 defa bu karışımı için, romatizma ve kireçlenmeye veda etmeye hazırlanın.
Bu yöntemi deneyerek egzamadan kurtulabilirsiniz! Mucizevi kürün faydaları! Bu yöntemi deneyerek egzamadan kurtulabilirsiniz! Mucizevi kürün faydaları! Egzamayla mücadele edenler için müjdeli haber gündeme geldi. Bunun ile birlikte mucizevi kürün faydaları gündeme geldi.
Klima kullananların dikkatine! Ölümcül hastalığa sebep olabiliyor uzmanlar uyardı Klima kullananların dikkatine! Ölümcül hastalığa sebep olabiliyor uzmanlar uyardı Sıcakların artmasının ardından birçok vatandaş çareyi klimalarda aradı. Uzman isimler ise klimalara karşı vatandaşları uyardı.
Bu yaşlara dikkat! Kadınların çocuk sahibi olması için en güvenli yaş aralığı belli oldu! Bu yaşlara dikkat! Kadınların çocuk sahibi olması için en güvenli yaş aralığı belli oldu! Kadınların çocuk sahibi olması için yaş aralığı konusunda Macaristan’ın Semmelweis Üniversitesi yaptığı araştırmalar ile öne çıktı. Kadınların çocuk sahibi olması için en güvenli yaş aralığının 23 ile 32 olduğu söyleniyor.
Raporların ardından uzmanlar alarma geçti! Hipertermi riskine karşı dışarı çıkmayın Raporların ardından uzmanlar alarma geçti! Hipertermi riskine karşı dışarı çıkmayın Ülkemizde etkili olan sıcak havalar pek çok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Sıcak havalar çeşitli sağlık orunlarına da neden olabilirken uzmanlarda hipertermi riskine karşı açıklama geldi.
Dünya Sağlık Örgütü alarm verdi! Gıda ürünlerini aspartamın tehlikesi sardı kanser riskine dikkat Dünya Sağlık Örgütü alarm verdi! Gıda ürünlerini aspartamın tehlikesi sardı kanser riskine dikkat Dünya Sağlık Örgütü, yapay tatlandırıcılardan aspartamı insanlar için kanserojen madde içerdiğini açıkladı. Uyarılar ise peş peşe geldi.
Hepatit A aşısı nedir ve kimler bu aşıyı yaptırmalıdır? Hepatit A aşısı nedir ve kimler bu aşıyı yaptırmalıdır? Hepatit A aşısı Hepatit A'yı önleyen aşı olarak bilinir. Peki ama Hepatit A aşısı kimlere uygulanır?
Hepatit A aşısının stokları tükeniyor mu? Bakan Koca yanıt verdi! Hepatit A aşısının stokları tükeniyor mu? Bakan Koca yanıt verdi! Kimi iddialar Hepatit A aşısının sıkıntılı olduğu yönünde yapılıyor. Bu konu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. İddiaların asılsız olduğunu söyledi.