Sağlık

İki saat arayla sürmezseniz güneş lekeleri çıkabilir! Aman dikkat uzmanlar uyardı! İki saat arayla sürmezseniz güneş lekeleri çıkabilir! Aman dikkat uzmanlar uyardı! Sıcaklık değerlerinin günden güne artmasının ardından lekelerde oluşmaya başladı. Peki ama güneş lekeleri ile baş etmenin yolları neler? Uzmanlar madde madde açıkladı.
Akciğer kanseri hastalarının yüzde 80'i sigara bağımlısı! Akciğer kanseri hastalarının yüzde 80'i sigara bağımlısı! Dünya Akciğer Kanseri Farkındalık Günü nedeniyle bilgilendirmede bulunan INVAMED Başkanı Dinç küresel çapta sigara ve alkol kullanımı nedeniyle yılda 8 milyon kişinin hayatını kaybettiğini vurguladı.
Diş fırçalamak o hastalığa kalkan oluyor! Bilim insanları resmen uyardı! Diş fırçalamak o hastalığa kalkan oluyor! Bilim insanları resmen uyardı! Diş fırçalamak sağlık bir dişlere sahip olmak dışında bazı hastalıklardan da koruyor. Peki ama diş fırçalamak hangi hastalıkların önüne geçiyor? Uzman doktorlar açıkladı.
Yazın en büyük sorununu ortadan kaldırıyoruz! Ayaklarınız artık terlemeyecek Yazın en büyük sorununu ortadan kaldırıyoruz! Ayaklarınız artık terlemeyecek Sıcak havaların gelmesi ile birlikte işe giden vatandaşlar sabah giydikleri ayakkabılarını akşam çıkarabiliyorlar.
Aman dikkat bu sıcaklar güneş yanığına sebep olabilir! Uzman doktorlar uyardı! Aman dikkat bu sıcaklar güneş yanığına sebep olabilir! Uzman doktorlar uyardı! Hava sıcaklığının artmasının ardından uzmanlar ise güneş yanığına dikkat çekti. Sıcak yaz aylarında güneş yanığının önüne nasıl geçilir? Birçok vatandaş bu soruya cevap ararken uzmanlar uyarılarda bulundu.
Dikkat hava sıcaklığı psikolojinizi bozabilir! Uzmanlar uyardı! Dikkat hava sıcaklığı psikolojinizi bozabilir! Uzmanlar uyardı! Sıcak havaların etkili olmasının ardından uzmanlar bu durumun psikoloji üzerindeki etkisinden de bahsetti. İnsanların sıcak havalarda daha tahammülsüz olabileceğine değindi.
Covid için yeni salgın alarmı verildi! Mutasyona uğramış varyant için 'yeni salgın riski var' denildi Covid için yeni salgın alarmı verildi! Mutasyona uğramış varyant için 'yeni salgın riski var' denildi Bilim insanlarından gelen açıklamaya göre varyantlarla vaka ve ölüm sayısının yeniden yükselişe geçmesi yönünde endişelerin devam ettiğine yer verdi.
40 yaş üzeri kadınlar dikkat! Kanser riski taşıyor olabilirsiniz 40 yaş üzeri kadınlar dikkat! Kanser riski taşıyor olabilirsiniz Uzmanlar, menopoz döneminde büyüyen miyomlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte kanser riskini işaret eden uzman doktorlar kadınları uyardı. Erken teşhis hakkında da konuştu.
Bebek gibi bir cilde sahip olmak sizin elinizde! Evde cilt bakımı nasıl yapılır? Bebek gibi bir cilde sahip olmak sizin elinizde! Evde cilt bakımı nasıl yapılır? Birçok kadın evde cilt bakının nasıl yapılacağını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Peki ama evde cilt bakımı yaparken nelere dikkat edilmelidir?
Evde cilt bakımı yapmak mümkün mü? Aman dikkat bu yanlışlara düşmeyin! Evde cilt bakımı yapmak mümkün mü? Aman dikkat bu yanlışlara düşmeyin! Cilt bakımı yapma konusunda uyarılarda bulunan uzman isimler, evde yapılan cilt bakımı ile güzellik merkezlerinde yapılan bakımın farklı olduğunu ifade ediyor. Bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Klima kullananların dikkatine! Uzmanlardan yüz felci uyarısı geldi Klima kullananların dikkatine! Uzmanlardan yüz felci uyarısı geldi Klimanın yüz felcine neden olabileceğini dile getiren Doç. Dr. Emin Gemcioğlu yüz felcinin “Halk arasında ‘klima çarpması’ olarak nitelendirilen bir durum söz konusu” dedi.
Bu yöntemi deneyenlerin uyku ilacına ihtiyacı kalmayacak! Uzmanlar resmen açıkladı! Bu yöntemi deneyenlerin uyku ilacına ihtiyacı kalmayacak! Uzmanlar resmen açıkladı! Uykusuzluk problemi yaşayanlar, genellikle uyku ilacı kullanarak uyumaya çalışır. Uzman doktorlar ise bu konu hakkında açıklamalarda bulundu ve doğal uyku yönteminden bahsetti.