Sağlık

Bel fıtığı cerrahisinde ilk tercih! Endoskopik Ameliyat Bel fıtığı cerrahisinde ilk tercih! Endoskopik Ameliyat Bel Fıtığı Ameliyatı Gözünüzü Korkutmasın...Şiddetli bel ve bacak ağrıları nedeniyle pek çok insanın hayatını olumsuz etkileyen bel fıtığı,Endoskopik Bel Fıtığı Ameliyatı ile kısa sürede tedavi edilebiliyor.
Bakan Koca'dan Kepez Devlet Hastanesi'nde hizmet veren diyaliz ünitesine ilişkin paylaşım! Bakan Koca'dan Kepez Devlet Hastanesi'nde hizmet veren diyaliz ünitesine ilişkin paylaşım! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya'daki Kepez Devlet Hastanesi'nde diyaliz ünitesinden hizmet alanların memnuniyetlerini dile getirdiği video paylaştı.
Diz kireçlenmesini tetikleyen faktörlere dikkat ! Diz kireçlenmesini tetikleyen faktörlere dikkat ! Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç.Dr.Ahmet İnanır konu hakkında önemli bilgiler verdi.
Gebelikte renkli beslenmeye dikkat!  Anne ve bebek sağlığı için önemli adımlar Gebelikte renkli beslenmeye dikkat! Anne ve bebek sağlığı için önemli adımlar Gebelik dönemi, annenin ve bebeğin sağlığının korunduğu, beslenme alışkanlıklarının özenle gözden geçirildiği bir süreçtir. Bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme, hem annenin hem de bebek için hayati bir öneme sahiptir.
Ankara'da KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi yaşamını yitirdi Ankara'da KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi yaşamını yitirdi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle Tokat'tan Ankara'ya sevk edilen 51 yaşındaki N. Y., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Uzmanından gebeler için yüksek sıcaklık uyarısı! Erken doğum veya düşük yapabilirler Uzmanından gebeler için yüksek sıcaklık uyarısı! Erken doğum veya düşük yapabilirler Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın ve Doğum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağanay Soysal, yüksek sıcaklıklara yoğun bir şekilde maruz kalınması durumunda gebelerde erken doğum sancıları ve düşük tehdidinin tetiklenebileceğine dikkati çekti.
Günde bir avuç çekirdek tüketin gözlerinize inanamayacaksınız! Günde bir avuç çekirdek tüketin gözlerinize inanamayacaksınız! Çekirdek tüketmenin zararları olduğu gibi yararları da var. Peki ama bir avuç çekirdek tüketmenin yararları nelerdir?
Cilde zararlı 8 alışkanlık! Cildin gençliğini ve sağlığını tehdit eden faktörler Cilde zararlı 8 alışkanlık! Cildin gençliğini ve sağlığını tehdit eden faktörler Güneşin zararlı ışınları, stres, sigara ve yanlış beslenme gibi zararlı alışkanlıklar, cildin sağlığını ve gençliğini tehdit etmekle beraber bazı alışkanlıklar cildimizi olumsuz etkileyebilir. Bu bağlamda sizler için bu etmenleri listeledik.
Aman dikkat! Serinlemek isterken gözlerinizden olmayın! Aman dikkat! Serinlemek isterken gözlerinizden olmayın! Yaz mevsiminde serinlemek için deniz ve havuzları tercih edenlere yönelik uzmanlardan uyarı mesajı gecikmedi. Uzman isimler havuzlardaki klor ve deniz tuzunu işaret ederek dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
Dünya alarma geçti aman dikkat! Vaka ve ölümlerde artış yaşanabilir! Dünya alarma geçti aman dikkat! Vaka ve ölümlerde artış yaşanabilir! Dünya Sağlık Örgütü, vaka ve ölümlerde artışa neden olabilecek COVID-19 varyantının ortaya çıkma riskinin olduğunu ifade ederek uyarılarda bulundu.
Kırmızı alarm Covid-19'un yeni varyantı Eris yayılıyor! Önlemler geri gelecek mi? Kırmızı alarm Covid-19'un yeni varyantı Eris yayılıyor! Önlemler geri gelecek mi? Covid-19'un yeni varyantı Eris, birçok ülkede yayılmaya devam ediyor. Bunun üzerine bu varyantın yayılmasının ardından önlemlerin alınıp alınmayacağı merak söz konusu olurken uzman doktorlar bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Aşırı sıcaklar fiziksel olduğu gibi psikolojik sağlığımızı da tehdit ediyor! Aşırı sıcaklar fiziksel olduğu gibi psikolojik sağlığımızı da tehdit ediyor! Ardı ardına gelen sıcak hava dalgaları hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar vermeye devam ediyor. Uzmanlar ise bu konu hakkında uyarılarda bulundu.