Sağlık

Şahdamarındaki baloncuğuyla mücadele eden Ahmet bebek, Ankara'da sağlığına kavuştu! Şahdamarındaki baloncuğuyla mücadele eden Ahmet bebek, Ankara'da sağlığına kavuştu! Kıbrıs'ta yaşayan 1,5 yaşındaki Ahmet bebek, nadir görülen bir sağlık sorunuyla baş etmek için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir anjiyo operasyonu sonrasında sağlığına kavuştu.
Burun Estetiği hakkında sıkça merak edilen sorular ve yanıtları! Burun Estetiği hakkında sıkça merak edilen sorular ve yanıtları! Burun estetiği, hem bayanlar hem de erkekler arasında popüler olan bir ameliyattır. Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Bahadır Baykal, burun estetiğiyle ilgili merak edilen bazı soruları yanıtlıyor.
Covid-19'un ERİS varyantında ilk vaka Türkiye'de görüldü Covid-19'un ERİS varyantında ilk vaka Türkiye'de görüldü Geçtiğimiz günlerde Eris virüsü ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de görülmediğini söylemişti. Açıklamasının hemen ardından ilk vaka haberi geldi.
Türkiye'nin ilk yerli yapay damarı ile Başarılı Tedavi sonuç verdi! Türkiye'nin ilk yerli yapay damarı ile Başarılı Tedavi sonuç verdi! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde geliştirilen ve üretilen Türkiye'nin ilk yerli yapay damarı, 63 yaşındaki bir hastanın tedavisinde başarılı bir şekilde kullanıldı.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde 51 depremzedeye protez sağlandı! Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde 51 depremzedeye protez sağlandı! Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, 6 Şubat depremlerinin yol açtığı uzuv kayıpları ve sinir hasarı gibi komplikasyonlara sahip olan 51 depremzede hastaya protez sağladı.
Bu işlemi yapmayan Ankaralılara kötü haber! Bakanlık resmen duyurdu hastaneye gidemeyeceksiniz Bu işlemi yapmayan Ankaralılara kötü haber! Bakanlık resmen duyurdu hastaneye gidemeyeceksiniz Ülkemizde hastanelere daha kolay ve planlı erişim sağlanması için pek çok uygulama hayata geçiriliyor. Vatandaşın sağlık hizmeti alabilmesi için randevulu sisteme geçiş yapan devlet hastanelerine rağmen yaşanan randevu sorunu bakanlığı harekete geçirdi.
Salgın alarmı veridi ! İlk haberler Ankara'dan geliyor Salgın alarmı veridi ! İlk haberler Ankara'dan geliyor Ankara'da geçtiğimiz günlerde yaygınlaşan salgın hastalıklar nedeniyle hastanelerde yoğunluk yaşanıyor. Kusma, baş dönmesi, ishal ve bulantı gibi şikayetlerle hastanelere başvuran vatandaşların sayısı günden güne artış gösteriyor.
Online sağlık raporu verme projesi yaygınlaşıyor! Yatağa bağımlı hastalara kolaylık sağlanıyor Online sağlık raporu verme projesi yaygınlaşıyor! Yatağa bağımlı hastalara kolaylık sağlanıyor Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yatağa bağımlı hastalara sağlık raporu verme projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, projenin başarılarına dair bilgileri paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Halk Sağlığı Festivali ertelendi Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Halk Sağlığı Festivali ertelendi Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliği ile Halk Sağlığı Festivali düzenleyeceğini duyurmuştu. Belediye, hava muhalefeti nedeniyle festivalin ertelendiğini duyurdu.
Türkiye'de sağlıkta devrim! Uzaktan sağlık uygulaması yolda Türkiye'de sağlıkta devrim! Uzaktan sağlık uygulaması yolda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Telemedicine" sistemi hakkında açıklamalarda bulundu
Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adı Yanık Tedavi Merkezine verildi! Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adı Yanık Tedavi Merkezine verildi! Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı, Türkiye ve dünya genelinde yanık tedavisi alanındaki katkılarıyla tanınan bir isim olarak biliniyor.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anne Sütü Ve Emzirme Etkinliği ile farkındalığı artırıyor! Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anne Sütü Ve Emzirme Etkinliği ile farkındalığı artırıyor! Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesince anne sütü ve emzirme farkındalığını artırmak için etkinlik düzenlendi.