Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kapanma ve aşı açıklaması! Kapanma olacak mı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kapanma ve aşı açıklaması! Kapanma olacak mı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun ölümü ve Covid-19 varyantı olan Eris virüsüne yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamalarda Dr. Mhmutoğlu'nun vefatının bir propaganda aracı olarak kullandığını söyledi.
Okullarda rinovirüs salgını başladı, alarm verildi Okullarda rinovirüs salgını başladı, alarm verildi Okulların açılması ile birlikte çocuklarda hastalık görülme sıklığı da arttı. Koronavirüs'ün eris varyantı için endişe devam ederken uzmanlar okullarda rinovirüs salgının başladığını duyurdu.
Pirinç pilavı seven erkekler dikkat! Uzman isim uyardı kel kalabilirsiniz Pirinç pilavı seven erkekler dikkat! Uzman isim uyardı kel kalabilirsiniz Yıllarca erkeklerin en büyük sorunu olan saç dökülmesi artık günümüzde yaşam şartları ve streste eklenince şikayetlerin sayısı arttı. Uzman isimden erkeklerin saç dökülmesine karşı önemli bir tavsiye geldi.
Uzman isim uyardı! Grip basit bir hastalık değil önlem alın Uzman isim uyardı! Grip basit bir hastalık değil önlem alın Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, yavaş yavaş havaların serinlemesiyle beraber artan vakalar doğrultusunda griple ilgili açıklamalarda bulundu.
Kovid-19 virüsünün yeni varyantı Pirola! Uzman isim uyardı 2-3 ay içinde eskiye dönebiliriz! Kovid-19 virüsünün yeni varyantı Pirola! Uzman isim uyardı 2-3 ay içinde eskiye dönebiliriz! Kovid-19 virüsü ortaya çıktığından beri aramızdan hiç ayrılmadı. Etkisini azaltan virüs mutasyona uğrayarak aramızda dolaşmaya devam ediyor.
Tırnak Yeme Alışkanlığı nedir, neler sebep olur, çözümü var mı? Tırnak Yeme Alışkanlığı nedir, neler sebep olur, çözümü var mı? Tırnak yeme alışkanlığı, çocuklardan yetişkinlere kadar birçok insanın karşılaştığı bir sorun. Uzman Klinik Psikolog H. B., bu alışkanlığın nedenlerini ve çözüm önerilerini paylaştı.
Faydaları saymakla bitmez! Ne öksürük bırakıyor ne ateş Faydaları saymakla bitmez! Ne öksürük bırakıyor ne ateş Kış gelmesiyle birlikte başta anne babalar olmak üzere insanlar gripten ve salgın hastalıklardan nasıl korunacaklarını araştırmaya başladı. Peki okullarında açılmasıyla çocukları gripten nasıl koruruz ?
Vitamin ilaçlarında sınır aşıldı! Uzmanlar uyarıyor Vitamin ilaçlarında sınır aşıldı! Uzmanlar uyarıyor Günümüzde yediğimiz doğal besinlerdeki vitamin ve proteinde azalma olduğu için vatandaşlar vitamin haplarına yöneliyor. Özelliklede ebeveynler bu ilaçları çocuklarına çok fazla kullanmaya başladı. Peki, bu ilaçların zararları nelerdir?
Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı başarıyla tamamlandı! Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı başarıyla tamamlandı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı'nın başarılı bir şekilde sona erdiğini duyurdu.
Kansızlık Kiloya sebep olabilir mi, tedavisi neler? Kansızlık Kiloya sebep olabilir mi, tedavisi neler? Sağlığımızın temel taşlarından biri olan kan, vücudumuzun tüm işlevlerini yerine getirebilmesi için büyük bir öneme sahiptir. Ancak, bazen bu önemli sıvının miktarı azalabilir ve buna kansızlık denir. Peki kansızlık kiloya sebebiyet verebilir mi?
Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19'un Eris varyantına ilişkin açıklama yaptı! Bir virüs tamamen yok olmaz Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19'un Eris varyantına ilişkin açıklama yaptı! Bir virüs tamamen yok olmaz Son günlerde vatandaşları en çok endişelendiren ve yeni salgın eris varyantı hakkında araştırmalar devam ediyor. Eris varyantı hakkında merak edilenleri yanıtlayan Sağlık Bakanı Koca, önemli bir değerlendirmede bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri Balık Hali'nde hijyen denetimleri gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri Balık Hali'nde hijyen denetimleri gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Toptancı Hali içerisindeki Balık Hali'nde denetim gerçekleştirdi. Toplum sağlığını korumaya yönelik çalışmalar sürdüren belediye, hal esnafından da destek gördü.