Sağlık

Türkiye'de uyuz vakalarında korkutan tablo! Vakalar yüzde 40 arttı Türkiye'de uyuz vakalarında korkutan tablo! Vakalar yüzde 40 arttı Türkiye'de özellikle pandemi döneminden sonra artış gösteren uyuz vakaları yaşanan 6 Şubat depreminden sonra kontrol edilemez seviyelere ulaştı. Yapılan araştırmalara göre vakaların yüzde 40 arttığı tespit edildi.
Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili  Yılmaz, Uluslararası Fizyoterapi Öğrenci Kongresi’ne katıldı Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili Yılmaz, Uluslararası Fizyoterapi Öğrenci Kongresi’ne katıldı ATO, Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı 1’nci Uluslar arası Fizyoterapi Öğrenci Kongresi’ne ev sahipliği yaptı. Kongreye AKK Başkanı ve ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz da katılım sağladı.
Protez tırnak yaptıranlar dikkat! Çözümü olmayan sonuçlar doğurabilir Protez tırnak yaptıranlar dikkat! Çözümü olmayan sonuçlar doğurabilir Son yıllarda kadınların sıklıkla yaptırdığı protez tırnak ve kalıcı oje kansere neden olabileceği uzman isimler tarafından belirtildi.
Bakan Işıkhan açıkladı! 23 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Bakan Işıkhan açıkladı! 23 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Sağlık Uygulama Tebliği düzenlemesiyle, 23 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
Uzman isim uyardı! Zayıflamak için kullanılan bitkisel ilaçlar ölümle sonuçlanabilir Uzman isim uyardı! Zayıflamak için kullanılan bitkisel ilaçlar ölümle sonuçlanabilir Son yıllarda dünya çapında baş edilmez bir sorun haline gelen obeziteyle mücadele git gide artıyor. Zayıflamaya çalışan kişilerin bilinçsizce kullandığı bitkisel ilaçlar ölümle sonuçlanabiliyor.
Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili Yılmaz Ulusal Anatomi Kongresi’ne katıldı Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili Yılmaz Ulusal Anatomi Kongresi’ne katıldı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ile Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 23’üncü Ulusal Anatomi Kongresi’nin açılışı gerçekleşti. Kongreye AKK Başkanı ve ATO Başkan Vekili Yılmaz katıldı.
Kış gelmeden vitanim depolamak isteyenler bu tam size göre! Öğrenenler pazarın yolunu tuttu Kış gelmeden vitanim depolamak isteyenler bu tam size göre! Öğrenenler pazarın yolunu tuttu Kış mevsiminin yaklaşması ile hava sıcaklıkları düşmeye başladı ve beraberinde grip vakaları da artmaya başladı. Son zamanlarda acil servisler dolup taşarken uzman isimler gribi önlemek için önerilerde bulunuyor.
Uzman isimden sağlıklı kilo tavsiyeleri! Gelişigüzel diyetlerle sağlığınızı bozmayın Uzman isimden sağlıklı kilo tavsiyeleri! Gelişigüzel diyetlerle sağlığınızı bozmayın Dünya'da son zamanlarda ciddi bir sorun haline gelen obezite de hasta sayısı giderek arttı. Sağlıksız diyet yapan insanlara uyarıda bulunan Diyet Uzmanı Ayşegül Akkaya Erden kilo alamama veya kilo verememe halinin bazı hastalıkların habercisi olabilir.
Türkiye saç ekiminde dünya lideri oldu! 2022 yılında 1 milyon kişi Türkiye'ye geldi Türkiye saç ekiminde dünya lideri oldu! 2022 yılında 1 milyon kişi Türkiye'ye geldi Özellikle erkekler en büyük derdi olan kellik dünya çapında büyük sorun haline geliyor. Son yıllarda kellik sorununu çözmek için yurtdışından Türkiye'ye 1 milyon kişi geldi.
Uzman isim Eris varyantından korunmanın yolları hakkında açıklama yaptı Uzman isim Eris varyantından korunmanın yolları hakkında açıklama yaptı Son aylarda gündemden düşmeyen Eris varyantı endişe saçmaya devam ediyor. Covid-19'un varyantı olan Eris virüsü sessiz bir şekilde aramızda dolaşmaya başladı.
Sadece bir baharat değil aynı zamanda bir şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor Sadece bir baharat değil aynı zamanda bir şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor Evde bir çok yemeğe kullandığımız kimyon aslında tam bir şifa deposu. Her evde bulunan baharatın marifetleri saymakla bitmiyor.
Üzüldüğünüzde gözyaşınız gelmiyor mu? Sebebi bu sendrom olabilir Üzüldüğünüzde gözyaşınız gelmiyor mu? Sebebi bu sendrom olabilir Uzm. Dr. Tuncay Filiz sarılık, hormon bozuklukları, kansızlık gibi hastalıkların belirtileri gözlerden anlaşılıyor. Bazı hastalıkların belirtilerinin gözlerden anlaşıldığını söyleyen Uzm. Dr. Tuncay Filiz önemli açıklamalarda bulundu.