Sağlık

Anne babalar dikkat! Çocuğunuzun hırçın olmasının nedeni bunlar olabilir Anne babalar dikkat! Çocuğunuzun hırçın olmasının nedeni bunlar olabilir Pek çok çocukta görülen öfke ve hırçınlık ile ilgili uzman psikologlar tarafından önemli açıklamalara yer verildi. Nedenler hakkında ise ebeveynler bilgilendirildi.
Bu belirtilere dikkat! Uzman isim bel ve sırt ağrılarındaki tehlikeleri açıkladı Bu belirtilere dikkat! Uzman isim bel ve sırt ağrılarındaki tehlikeleri açıkladı Bel ve sırt ağrılarının son dönemde yaygınlaşmasının ardından uzman isimden bu ağrılar hakkında yapılması gerekenlere yönelik tavsiyeler verildi.
Artış gösteren uyuz vakalarına yönelik uzmanlar uyarıyor! Bu durum pandemiyi andırıyor Artış gösteren uyuz vakalarına yönelik uzmanlar uyarıyor! Bu durum pandemiyi andırıyor Son günlerde ülke genelinde artan uyuz vakaları vatandaşları tedirgin ediyor. Uzmanlar konuyla ilgili olarak uyarılarda bulundu.
Geceleri sık sık uyanmanızın nedeni bu olabilir! Geceleri sık sık uyanmanızın nedeni bu olabilir! Pek çok kişinin ortak şikayeti olan geceleri uyanma hakkında uzman isimden tek tek açıklama geldi.
Uzman isim soğuk duş almanın faydalarını tek tek anlattı! Uzman isim soğuk duş almanın faydalarını tek tek anlattı! Yaz aylarından alışkanlık hale gelen soğuk duş almak konusunda merak edilenlere uzman isimden açıklama geldi.
Bakan Koca kısmi bir artış var diyerek uyardı! İşte uyuz hastalığı belirtileri Bakan Koca kısmi bir artış var diyerek uyardı! İşte uyuz hastalığı belirtileri Son dönemde en çok rastlanan hastalıklardan biri olan uyuz vakalarına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yeni açıklama geldi.
Uzmandan isimden kritik uyarı! Vücuttaki iltihaba dikkat Uzmandan isimden kritik uyarı! Vücuttaki iltihaba dikkat Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte vücuttaki iltihaba karşı dikkatli olunması gerektiğinden bahsedildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hepatit A aşısı ülkemizde üretilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hepatit A aşısı ülkemizde üretilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde KeyVac Aşı Fabrikası'nın açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Hepatit A aşısı ile ilgili olarak önemli bir duyuruya yer verdi.
İnmede erken müdahale hasarı en aza indiriyor İnmede erken müdahale hasarı en aza indiriyor Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ethem Murat Arsava, inmede erken müdahalenin hayat kurtardığını belirterek sakatlık oranını da en aza indirdiğini söyledi.
Çok uyuyan insanlar sinir hastası oluyor Çok uyuyan insanlar sinir hastası oluyor Uyumak sağlığınız için çok önemlidir fakat bunun anlamı uyuyabildiğiniz kadar uyumalısınız demek değildir. Çünkü fazla uyku kişinin psikolojisini de olumsuz yönde etkilemektedir. Uzman Psikolog Kaan Üç yıldız konu hakkında önemli bilgiler verdi.
Ankaralı iş adamları, 'Kan veriyoruz, Can Veriyoruz' sloganıyla kan bağışı yaptı Ankaralı iş adamları, 'Kan veriyoruz, Can Veriyoruz' sloganıyla kan bağışı yaptı Kızılay İş Adamları Derneği, Cumhuriyet'in 100. yılı ve 'Kızılay Haftası' dolayısıyla kan bağışı etkinliği düzenledi. iş adamları da 'Kan Veriyoruz, Can Veriyoruz' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte Türk Kızılay'ın kan bağışı çalışmalarını destekledi.
Anne babalar dikkat! Sabahları çocuklarınızı okula gönderirken buna dikkat edin Anne babalar dikkat! Sabahları çocuklarınızı okula gönderirken buna dikkat edin Beslenme ve Diyet Uzmanı olan Hande Soydemir, çocukların en önemli öğününün kahvaltı olduğunu dile getirerek anne babaları uyardı. Soydemir, çocukların kahvaltı yapmadığı takdirde performansında azalma olacağına dikkat çekti.