Sağlık

Kalp rahatsızlığı olanlar dikkat! Uzman isim sabahları daha riskli diyerek uyardı Kalp rahatsızlığı olanlar dikkat! Uzman isim sabahları daha riskli diyerek uyardı Pek çok kişinin başına gelebilecek olan rahatsızlıklardan biri olan kalp krizi hakkında uzman isimden son derece kritik açıklamalar geldi.
Vücudumda ödem var diye şikayet edenler dikkat! İşte uzmanlardan tavsiyeler Vücudumda ödem var diye şikayet edenler dikkat! İşte uzmanlardan tavsiyeler Belirli nedenlerden dolayı pek çok kişide görülen ödem şikayeti hakkında uzmanlardan açıklama geldi. Ödemden kurtulmanın yolları tek tek açıklandı.
Kronik rahatsızlığı olanlar dikkat! Tam tahıllı gıda tüketmenin faydaları saymakla bitmiyor Kronik rahatsızlığı olanlar dikkat! Tam tahıllı gıda tüketmenin faydaları saymakla bitmiyor Belirli hastalıklar ile mücadele eden kişiler için uzmanlardan açıklama geldi. Tam tahıllı gıdaların pek çok faydasının bulunduğu ifade edildi.
Uzmanlar uyardı! Ciltteki kırışıklıklar bazı hastalıkların habercisi olabilir Uzmanlar uyardı! Ciltteki kırışıklıklar bazı hastalıkların habercisi olabilir Ciltteki kırışıklıklardan şikayet eden kişiler için uzmanlardan uyarı geldi. Kırışıklıkların asıl nedeninin cilt hastalıklarından kaynaklanabileceği belirtildi.
Günlük 6 saatten az uyuyanlar dikkat! Uzmanlar tek tek zararlarını açıkladı Günlük 6 saatten az uyuyanlar dikkat! Uzmanlar tek tek zararlarını açıkladı Her bireyin günlük olarak alması gereken belirli uyku saatleri bulunduğunu açıklayan uzmanlar az uyumanın zararlarını anlattı.
Uzmanlar uyardı! Ev işleri yaparken bel ağrılarına karşı dikkat Uzmanlar uyardı! Ev işleri yaparken bel ağrılarına karşı dikkat Ev hanımları için uzman isim tarafından yapılan uyarılarda yanlış davranışların bel ve sırt ağrılarına neden olabileceği yönünde açıklama geldi.
Bu meyvenin cilt sağlığınıza faydalarını duyunca inanamayacaksınız! Bu meyvenin cilt sağlığınıza faydalarını duyunca inanamayacaksınız! Vücudumuza olan yararları ile bilinen greyfurt hakkında uzman diyetisyen tarafından yapılan son açıklama ile birlikte cildimize pek çok faydasının bulunduğu ifade edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi AIDS hastalığı hakkında bilgilendirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi AIDS hastalığı hakkında bilgilendirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, önemli gün ve haftaları es geçmiyor. Bu çerçevede Dünya AIDS Günü kapsamında ekipleri ile sahada olan ABB, vatandaşları söz konusu hastalık hakkında bilgilendirdi.
Kimse bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordu! İşte menengiç kahvesinin bilinmeyen yararları Kimse bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordu! İşte menengiç kahvesinin bilinmeyen yararları Genellikle toz halinde tüketilen menengiç kahvesi hakkında uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda bilinmeyen pek çok faydası açıkandı.
Anne babalar dikkat! Çocuğunuzun uyku problemlerinin başlıca nedenleri bunlar olabilir Anne babalar dikkat! Çocuğunuzun uyku problemlerinin başlıca nedenleri bunlar olabilir Binlerce aile, çocuklarında uyku problemleri hakkında nasıl çözümler üretilebileceği konusunda araştırmalar yapmaktaydı. Bu çerçevede uzmanlardan bu sorunların temel kaynağına ilişkin açıklama geldi.
ASKİ'den Ankaralılara su tasarrufu çağrısı! ASKİ'den Ankaralılara su tasarrufu çağrısı! ASKİ Genel Müdürlüğü aralık ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlara su tasarrufu çağrısı yaptı. Ankara barajlarındaki doluluk oranlarına ilişkin bir değerlendirme yapan ASKİ, su kullanımı konusunda da vatandaşları bilgilendirdi.
Şeker hastaları dikkat! Bu doğal besinleri alternatif olarak tüketebilirsiniz Şeker hastaları dikkat! Bu doğal besinleri alternatif olarak tüketebilirsiniz Uzman diyetisyen tarafından bugün yapılan açıklama ile birlikte şeker hastalarının tüketebileceği doğal yiyecekler tek tek açıklandı.