Sağlık

Yeni doğum yapan anneler dikkat! Doğum sonrası kilo kontrolü için uzmandan öneriler geldi Yeni doğum yapan anneler dikkat! Doğum sonrası kilo kontrolü için uzmandan öneriler geldi Doğum yapan anneler tarafından bazı dönemlerde sorun edilen doğum kiloları hakkında uzman isimden tavsiyeler peş peşe geldi.
Aile hekimlikleri ve hastaneler doldu! Covid, grip, RSV belirtileri açıklandı Aile hekimlikleri ve hastaneler doldu! Covid, grip, RSV belirtileri açıklandı Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte mevsimsel hastalıklar da artış göstermeye başladı. Özellikle son dönemlerde hastane ve aile hekimlikleri aynı belirtileri gösterenlerle doldu taştı! Uzmanlar covid, grip ve RSV belirtilerini açıkladı.
2024 ilaç raporu uzatıldı mı, ilaç rapor süresi ne zaman bitiyor, nasıl sorgulanır? 2024 ilaç raporu uzatıldı mı, ilaç rapor süresi ne zaman bitiyor, nasıl sorgulanır? 2024 yılında ilaç raporları ile ilgili son durum merak ediliyor. 2024 ilaç raporlarının uzatılıp uzatılmadığı ve süresinin ne zaman bittiği araştırma konusu oldu. 2024 yılına girerken sağlık raporlarının geçerlilik sürelerinin akıbeti ile ilgili detayları derledik.
Uzmanlar kalp sağlığınızı olumsuz etkileyen 8 gıdayı açıkladı! Uzmanlar kalp sağlığınızı olumsuz etkileyen 8 gıdayı açıkladı! Vücudumuzun en önemli organlarından olan kalp sağlığı hakkında uzmanlar tarafından olumsuz etkileyebilecek gıdalar tek tek açıklandı.
Sık sık böbrek rahatsızlığı çekenler dikkat! İşte faydası saymakla bitmeyen temizleyici gıdalar Sık sık böbrek rahatsızlığı çekenler dikkat! İşte faydası saymakla bitmeyen temizleyici gıdalar Böbrek sağlığı için endişelenen vatandaşlar dikkat! Uzman Diyetisyen böbreklerimizi temizlemeye yardımcı besinleri tek tek duyurdu.
Uyku problemi yaşayanlar dikkat! Nedeni huzursuz bacak olabilir Uyku problemi yaşayanlar dikkat! Nedeni huzursuz bacak olabilir Pek çok kişide sıklıkla yaşanan huzursuz bacak sendromu hakkında uzman isimden açıklama geldi. Uykusuzluğunuz en temel belirti olabilir!
Uzmanlar uyardı! Kış aylarında bu faktörler cildinize zarar veriyor Uzmanlar uyardı! Kış aylarında bu faktörler cildinize zarar veriyor Uzmanlar tarafından yapılan son açıklama ile birlikte belirli faktörlerin cilt sağlıklarına oldukça olumsuz anlamda etki ettiği belirtildi.
ASKİ Yapı Kalite Kontrol Laboratuvarı'nın TÜRKAK sertifikası genişletildi! ASKİ Yapı Kalite Kontrol Laboratuvarı'nın TÜRKAK sertifikası genişletildi! ASKİ bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı, Ankaralıların içme suyunun uluslararası standartlara uygunluğunu denetliyor. Bu çerçevede ASKİ Yapı Kalite Kontrol Laboratuvarı'nın TÜRKAK sertifikasının da genişletildiği bildirildi.
Sürekli yorgunum diyenler dikkat! Halsizliğinizin nedeni bu olabilir Sürekli yorgunum diyenler dikkat! Halsizliğinizin nedeni bu olabilir Vücudunda sürekli denebilecek sıklıkta yorgunluk ve halsizlik hisseden vatandaşlar için uzmandan önemli açıklamalar geldi.
Bağışıklığım sürekli zayıf diye yakınanlar dikkat! Nedeni bu olabilir Bağışıklığım sürekli zayıf diye yakınanlar dikkat! Nedeni bu olabilir Özellikle kış ayının gelmesi ile birlikte bağışıklığının zayıf olmasından yakınan vatandaşlar için uzmandan kritik açıklamalar geldi.
Ankara Halk Ekmek Fabrikası gıda hijyeni eğitimi düzenledi! Ankara Halk Ekmek Fabrikası gıda hijyeni eğitimi düzenledi! Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla vatandaşın sıklıkla uğradığı Ankara Halk Ekmek Fabrikası, toplum sağlığını korumak amacıyla hijyen kurallarına uymaya devam ediyor. Bu çerçevede Ankara Halk Ekmek Fabrikası, gıda hijyeni konulu eğitimlerini de sürdürüyor.
Uzmanlar uyardı! Çocuklarda görülen bu belirtiler ciddi hastalığın habercisi olabilir Uzmanlar uyardı! Çocuklarda görülen bu belirtiler ciddi hastalığın habercisi olabilir Kardiyoloji Uzmanı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 5 yaşın altındaki çocuklarda nadir de olsa görülen Kawasaki Hastalığına karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.