Sağlık

Kadınlar dikkat! Uzman isim yaygın görülen göz hastalıklarına karşı uyarılarda bulundu Kadınlar dikkat! Uzman isim yaygın görülen göz hastalıklarına karşı uyarılarda bulundu Özellikle bazı kadınlarda daha fazla görülebilen hastalıklara karşı uzman isimden açıklama geldi. Konu hakkında belirtileri ve gerekli olan tedavilerine ilişkin açıklamalara yer verildi.
Kalp sağlığı için birebir! Uzman isim faydalarını tek tek sıraladı Kalp sağlığı için birebir! Uzman isim faydalarını tek tek sıraladı Uzmanlar tarafından yapılan son açıklama ile birlikte armut meyvesinin kalp sağlığı için son derece önemli olacağı ifade edildi. Bu çerçevede kişiler için tüketim önerilerinde de bulunuldu.
Aniden sinirleniyorum diyenler dikkat! Sinirinizin altında yatan nedenler ve çözümleri açıklandı Aniden sinirleniyorum diyenler dikkat! Sinirinizin altında yatan nedenler ve çözümleri açıklandı Öfkesine zaman zaman yenik düşen ve aniden sinirlenen kişiler için uzmanlardan açıklama geldi. Yapılan bu açıklamalarda bu sorunun nedenleri ve olası çözümleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Uzman isim nedenleri ile birlikte açıkladı! Kas ağrılarınızı bu durumlar tetikliyor olabilir Uzman isim nedenleri ile birlikte açıkladı! Kas ağrılarınızı bu durumlar tetikliyor olabilir Hemen hemen herkesin başına gelebilecek olan kas ağrıları hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uzman isim kas ağrılarını tetikleyebilecek durumlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Uzman isim nedenlerini tek tek açıkladı! Çocuklarda kalp hastalıkları neden olur? Uzman isim nedenlerini tek tek açıkladı! Çocuklarda kalp hastalıkları neden olur? Son dönemde yaygınlaşmaya başlayan çocuklarda kalp hastalıkları ile ilgili uzman isim açıklamalar yaparak anne babalara uyarılarda bulundu.
Kemoterapi tedavisi alanlara müjde! Bilim insanları alternatif bir yol bulundu Kemoterapi tedavisi alanlara müjde! Bilim insanları alternatif bir yol bulundu Amerika'da bilim insanları, nanoteknoloji ile yan etkisi oldukça az olan kemoterapiye alternatif bir kanser tedavi yöntemi geliştirdi.
Kadınların tamamını ilgilendiriyor! Rahim ağzı kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor Kadınların tamamını ilgilendiriyor! Rahim ağzı kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor Kadınların bazı kanser türlerinden korunmaları için düzenli olarak bazı tetkikleri yaptırmaları gerekiyor. Son yıllarda görülme sıklığı artan rahim ağzı kanserine ilişkin uzmanlardan da kadınlar için bazı öneriler geldi ve erken teşhisin önemine dikkat çekildi.
Kendimi sürekli yorgun hissediyorum diyenler dikkat! Nedenleri başlıca bunlardan kaynaklanabilir Kendimi sürekli yorgun hissediyorum diyenler dikkat! Nedenleri başlıca bunlardan kaynaklanabilir Genel olarak kendini sıklıkla yorgun hissediyorum diyen kişiler için yapılan açıklamalara göre yorgun hissetmenizin başlıca nedenlerinden birini psikolojik olabileceği ifade edildi.
Ankaralılar aman dikkat sinsi hastalık öyle bir yayılıyor ki! Belirti bile göstermiyor ansızın yakalıyor Ankaralılar aman dikkat sinsi hastalık öyle bir yayılıyor ki! Belirti bile göstermiyor ansızın yakalıyor Havaların soğuması ile birlikte hastalıkların görülme sıklığı artarken uzmanlar da son dönemde artan domuz gribi vakalarına dikkati çekerek bazı uyarılarda bulundu. Belirti bile göstermeden aniden bulaşan domuz gribi ile ilgili olarak Ankaralıların merak ettiği bilgileri derledik.
Anne babalar dikkat! Bebeklerde ek gıdaya geçerken bu adımlar çok önemli Anne babalar dikkat! Bebeklerde ek gıdaya geçerken bu adımlar çok önemli Uzman isim Uzman Diyetisyen Elif Bilgin Baş tarafından anne babalar için yapılan açıklamalarda ek gıda sürecinde bilinmesi gerekenler hakkında bilgiler verildi.
Kadınlar dikkat! Bu belirtiler kalp krizi riskini taşıyor olabilir Kadınlar dikkat! Bu belirtiler kalp krizi riskini taşıyor olabilir Son dönemde sıklıkla artan ve pek çok kişide gören kalp krizi hakkında uzman tarafından yapılan açıklamalarda özellikle kadınlarda görülebilen risklerden bahsedildi.
Kilo veremiyorum diyenler buraya! Uzak durmanız gereken besinler tek tek açıklandı Kilo veremiyorum diyenler buraya! Uzak durmanız gereken besinler tek tek açıklandı Uzun süredir kilo veremeyen kişiler tarafından nasıl bir çözüm yolu bulunabileceği hakkında merak edilenler artmıştı. Bunun ardından uzman isim uzak durulması gereken besinleri tek tek açıkladı.