Sağlık

Kanserin ilk belirtisi açıklandı! Çoğu kişide görülüyor Kanserin ilk belirtisi açıklandı! Çoğu kişide görülüyor Dünyanın en sinsi ve en hızlı ilerleyen hastalıkları arasında olan kanser çağımızın en büyük problemleri arasında yerini alıyor. Kanser vakalarının hızla artması, günümüzde pek çok kişinin kanser belirtilerini araştırmasına neden oluyor. Kanserin ilk belirtisi ve detaylar haberimizde!
Kendini sürekli halsiz hissedenlere uzmandan kronik yorgunluk uyarısı! Kendini sürekli halsiz hissedenlere uzmandan kronik yorgunluk uyarısı! Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre sürekli olarak halsizlik durumu olan kişilerin kronik yorgunluğu olabileceği hakkında uyarılar verildi.
Bağışıklığını güçlendirmek isteyenler buraya! İşte hastalıklardan koruyan 8 süper besin Bağışıklığını güçlendirmek isteyenler buraya! İşte hastalıklardan koruyan 8 süper besin Hastalıkların artmasının ardından vatandaşlar tarafından en çok dikkat edilen konulardan biri de bağışıklığın korunması için hangi besinlerin daha çok tüketilmesi gerektiği oldu.
Uzman isim uyardı! Menisküs sorununa karşı dikkat edilmesi gerekiyor Uzman isim uyardı! Menisküs sorununa karşı dikkat edilmesi gerekiyor Hastalıklar arasında en çok yaşananlardan biri olan menisküs yırtıkları hakkında uzman isimden önemli açıklamalara yer verildi.
DSÖ Türkiye’de vaka sayılarının 30 kat arttığını açıkladı! Korunmak için tek yol.. DSÖ Türkiye’de vaka sayılarının 30 kat arttığını açıkladı! Korunmak için tek yol.. Dünya Sağlık Örgütü tarafından önemli bir açıklama geldi. DSÖ, yaptığı açıklamasında ülkemizde vakaların 30 kat arttığını ifade ederek resmen acil durum ilan etti. Türkiye’deki kızamık vakalarının hızla artması akıllara çocukları getirirken, korunmak için tek yolun aşı olduğu açıklandı.
DSÖ uyarmıştı! Sağlık Bakanı Koca'dan X hastalığı hakkında açıklama geldi DSÖ uyarmıştı! Sağlık Bakanı Koca'dan X hastalığı hakkında açıklama geldi Daha önce Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamalarda dünya gelinde X hastalığına karşı dikkatli olunması gerektiğinden bahsetmişti. Bunun üzerine sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklamalara yer verildi.
Lavabonuz mu tıkandı çözümü çok kolay! Herkesin evinde bu ürünler var ama kimse bilmiyor Lavabonuz mu tıkandı çözümü çok kolay! Herkesin evinde bu ürünler var ama kimse bilmiyor Her evin en çok kullanılan alanları arasında bulunan mutfaklarda özellikle lavabo tıkanıklığı sorunu yaşanıyor. Lavabo tıkanıklıkları her ev için büyük bir sorun teşkil ederken bu sorunu kökünden çözecek öneriler de paylaşılmaya devam ediyor. Her evde bulunan iki malzeme ile lavabo tıkanıklığı sorunu hayal oluyor.
Bir türlü kilo veremeyenler buraya! İşte metabolizmayı hızlandıran besinler Bir türlü kilo veremeyenler buraya! İşte metabolizmayı hızlandıran besinler Pek çok kişi tarafından ortak bir şekilde en çok şikayet edilen konulardan biri metabolizmanın yavaş olması nedeni ile fazla kilolar oldu. Bu nedenle uzman isim tarafından yapılan son açıklama çerçevesinde metabolizmayı hızlandıran besinlerin açıklandığı ifade edildi.
DSÖ'den yeni salgın uyarısı geldi! X hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? DSÖ'den yeni salgın uyarısı geldi! X hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Bugün Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde dünyanın şu anda X salgınına karşı büyük bir tehdit altında olduğu belirtildi. Bu kapsamda da kişilerin alması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Uzman isim tek tek açıkladı! Vücuttaki toksinleri atmak için tüketilmesi gereken besinlere dikkat Uzman isim tek tek açıkladı! Vücuttaki toksinleri atmak için tüketilmesi gereken besinlere dikkat Vücudundaki toksinleri atmak isteyen kişiler tarafından hangi adımların izlenmesi gerektiği ve hangi besinlerin tüketilmesi gerektiği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uzmanlar tarafından açıklama geldi.
Kış aylarında soğuk havanın tetiklediği ağrılara karşı dikkat! Kış aylarında soğuk havanın tetiklediği ağrılara karşı dikkat! Geçirdiğimiz bu soğuk kış ayları için uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre soğuk havaların tetikleyebileceği ağrılara karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Uzmandan kritik açıklama geldi! O meyve tam bir kanser düşmanı! Uzmandan kritik açıklama geldi! O meyve tam bir kanser düşmanı! Bugün uzman isim tarafından yapılan son açıklama ile birlikte nar meyvesinin kansere karşı direnç sağladığı, kişilerin bu konuda tüketime karşı bilmesi gerekenlerin açıklandığı belirtildi.