Sağlık

Uzmanlar uyardı! Bu faktörler kalp ritim bozukluğuna neden oluyor Uzmanlar uyardı! Bu faktörler kalp ritim bozukluğuna neden oluyor Yaş fark etmeksizin pek çok kişide görülebilen ritim bozukluğunun çeşitleri ve nedenleri hakkında uzman doktordan önemli açıklamalara yer verildi.
Sık sık baş ağrısı çekenler dikkat! Ağrıların nedeni bunlar olabilir Sık sık baş ağrısı çekenler dikkat! Ağrıların nedeni bunlar olabilir Pek çok kişide görülen baş ağrısı şikayetinin yaygınlaşmasının ardından uzmandan yapılan açıklamalara göre bağ ağrısının temel nedeninin birkaç madde ile özetlendi.
Kemik rahatsızlığı çekenler dikkat! Ayva tükettikten sonra mucizelere inanamayacaksınız Kemik rahatsızlığı çekenler dikkat! Ayva tükettikten sonra mucizelere inanamayacaksınız Son dönemde kemik rahatsızlığı yaşayan kişi sayılarının artmasının ardından uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre ayva tüketiminin son derece faydalı olduğu ifade edildi.
Omuz ağrısı yaşayanlar dikkat! Nedeni bunlar olabilir Omuz ağrısı yaşayanlar dikkat! Nedeni bunlar olabilir Son dönemde pek çok vatandaş tarafından omuz ağrısı konusunda şikayetlerin artmasının ardından uzmanlar tarafından konu ile ilgili açıklamalara yer verildi.
Sağlık-Sen'den Hekimlik Meslek Kanunu talebi Sağlık-Sen'den Hekimlik Meslek Kanunu talebi Sağlık-Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan düzenledikleri çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, yetkili kurumlardan doktorların şartlarının iyileştirilmesi için "Hekimlik Meslek Kanunu" için girişimlerde bulunmalarını istediklerini ifade etti.
İstanbul kaynaklı salgın patlak verdi! Aşısızlar arasında hızla yayılıyor İstanbul kaynaklı salgın patlak verdi! Aşısızlar arasında hızla yayılıyor Uzman isimden önemli bir salgın açıklaması geldi. Koronavirüsün yoğun olduğu dönemlerde kızamık aşılamalarının düşmesinin faturası ağır oldu! Aktarılan son habere göre İstanbul kaynaklı salgında vakalar özellikle aşısız kişiler arasında artış gösteriyor.
Uzman isim tek tek açıkladı! İşte kemik sağlığınızı korumanın yolları Uzman isim tek tek açıkladı! İşte kemik sağlığınızı korumanın yolları Pek çok kişinin sorun yaşadığı konulardan biri olan kemik sağlığı hakkında uzman isim tarafından yapılan açıklamalarda sağlığı korumanın yollarından bahsedildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geri ödeme listesine alınan ilaçlar hakkında yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geri ödeme listesine alınan ilaçlar hakkında yeni açıklama Ülkemizde bir çok hastalık kapsamında tedavi gören hastaların kullandığı ilaçlar ile ilgili yapılan geri ödeme sistemi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan önemli bir haber geldi. Bakan Işıkhan 13 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını açıkladı.
Uyku problemi yaşayanlar dikkat! İşte uykusuzluğun psikolojik nedenleri Uyku problemi yaşayanlar dikkat! İşte uykusuzluğun psikolojik nedenleri Son dönemde uyku problemi yaşayan vatandaşlar tarafından uykusuzluğun nedenleri hakkında merak edilenler artmaya başlamıştı. Bu çerçevede uzman doktor tarafından önemli açıklamalara yer verildi.
Cildinizdeki bu hissiyat karaciğer kanserinin belirtisi olabilir Cildinizdeki bu hissiyat karaciğer kanserinin belirtisi olabilir Kanserin her türlüsü insan sağlığını olumsuz olarak etkilediği gibi ölüme kadar da götürebiliyor. Ancak bazı kanser türleri var ki çok sinsi bir şekilde ilerlemesiyle birlikte vücutta birtakım sinyaller verebiliyor. Cildinizdeki bu hissiyat karaciğerinin belirtisi olabilir.
Yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor diyenler dikkat! İşte nedenleri Yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor diyenler dikkat! İşte nedenleri Yemeklerden sonra hemen uyumak isteyen kişiler tarafından bu hissin nedeni hakkında merak edilenler artmıştı. Bu çerçevede uzmanlar tarafından da bunun nedenleri hakkında açıklamalara yer verildi.
Çevremdeki herkes hasta diyerek tedirgin olanlar buraya! Evrilerek yayılıyor sinsice vücudu ele geçiriyor Çevremdeki herkes hasta diyerek tedirgin olanlar buraya! Evrilerek yayılıyor sinsice vücudu ele geçiriyor Son dönemde hemen herkeste görülen mevsim hastalıklarında yaşanan artışlar tedirginlik yarattı. Hastalıkların görülme sıklığı artarken sessiz pandemi gibi pek çok söylem de hızla yayılırken çevresindeki hasta sayısı artan vatandaşlar da araştırmalarına başladı. Uzmanlar ise corona virüsün evrilerek yayılım gösterdiğini belirterek kritik uyarılarda bulundu.