Sağlık

Uykusuzluk sorunu yaşayanlar buraya! İşte uykusuzluğa iyi gelen besinler Uykusuzluk sorunu yaşayanlar buraya! İşte uykusuzluğa iyi gelen besinler Özellikle son dönemde şikayetlerin artmasının ardından uykusuzluk sorunu yaşayan kişiler için uzmanlar tarafından uykusuzluğa iyi gelen besinler açıklandı.
Milyonlarca insanın ölümüne neden olmuştu! Kara ölüm uzun bir aradan sonra yeniden görüldü Milyonlarca insanın ölümüne neden olmuştu! Kara ölüm uzun bir aradan sonra yeniden görüldü İnsanlığın korkulan rüyası, çağlar boyunca milyonlarca kişinin ölümüne neden olan salgın geri geldi. Uzun yıllar sonra görülen ilk insan vakası endişeye neden oldu.
Dikkat eksikliği yaşıyorum diyen kadınlar buraya! Nedenleri işte bunlar olabilir Dikkat eksikliği yaşıyorum diyen kadınlar buraya! Nedenleri işte bunlar olabilir Kadınlarda son dönemde şikayetlerin artması sonucunda yaygınlaşmaya başlayan dikkat eksikliği hakkında uzman isimden açıklamalar geldi.
Kaslarını daha da güçlendirmek isteyenler buraya! Bu besinler kaslarınızı güçlendirmek için bire bir Kaslarını daha da güçlendirmek isteyenler buraya! Bu besinler kaslarınızı güçlendirmek için bire bir Kas sisteminin daha da sağlıklı olmasını isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre bazı besinlerin kasların gelişimi için son derece faydalı olduğu ifade edildi.
Uzmanlar bu hava olayının göz hastalıklarına kapı araladığını duyurdu! İklim değişikliği sinsice tetikliyor Uzmanlar bu hava olayının göz hastalıklarına kapı araladığını duyurdu! İklim değişikliği sinsice tetikliyor İklim değişikliğinin neden olduğu pek çok olumsuzluk bulunuyor. İklim değişikliği nedeniyle bazı hastalıkların görülme sıklığı artarken bu hastalıkların çoğu zaman da şekil değiştirdiği biliniyor. Uzmanlar iklim değişikliği ile beraber pek çok hastalığa da kapıların aralandığını belirtirken yeni duyuru göz hastalıkları için geldi.
Sindirim ve mide sorunu yaşayanlar buraya! Bu bitki tüm sorunlarınıza şifa olacak Sindirim ve mide sorunu yaşayanlar buraya! Bu bitki tüm sorunlarınıza şifa olacak Son dönemde sindirim ve mide sorunu yaşayan kişiler tarafından şikayetlerin artmasının ardından rezenenin vücuda olan faydaları da tek tek sıralandı.
Kanser aşısı için tarih verildi! Kanser aşısı için tarih verildi! Kanser, çağımızın en tehlikeli ve sinsi ilerleyen hastalıkları arasında yerini alıyor. Kanserin tedavisi için farklı tedavi yöntemleri bulunuyor. Ancak uzun bir süredir kanser aşısı üzerinde yapılan çalışmalar hastalara umut oldu! Konuya ilişkin açıklama BioNTech kurucu ortaklarından geldi.
SON DAKİKA I Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının merakla beklediği atama müjdesini verdi! Tam 35 bin kişi SON DAKİKA I Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının merakla beklediği atama müjdesini verdi! Tam 35 bin kişi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni personel alımlarından yoğun bakım doluluk oranlarına kadar önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 35 bin sağlık personeli alımı için sürecin başladığını ifade etti.
Ruh sağlığı alanında çalışan uzmanların sosyal medya paylaşımları, damgalamaya yol açabilir Ruh sağlığı alanında çalışan uzmanların sosyal medya paylaşımları, damgalamaya yol açabilir Sosyal medya platformları, bireylerin düşüncelerini, duygularını ve deneyimlerini paylaşmaları için önemli bir araç haline geldi. Ancak, sağlık profesyonelleri arasında yer alan ruh sağlığı uzmanlarının sosyal medyada yaptıkları paylaşımların, etik ve mesleki sorumluluklar açısından özenle ele alınması gerektiği konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor.
Koronavirüs aşısı ile meşhur olmuşlardı! Kanser aşısı için 2026 yılını işaret ettiler Koronavirüs aşısı ile meşhur olmuşlardı! Kanser aşısı için 2026 yılını işaret ettiler Geçtiğimiz yıllarda ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında adını en çok duyuran isimlerden olan Türk doktorlar Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'den dünya gündemine oturan bir açıklama geldi. İki isim insanlığın en büyük sorunlarından kanser aşısı ile ilgili tarih verdi.
Senegal sağlık sektörü temsilcilerinden ATO'ya ziyaret Senegal sağlık sektörü temsilcilerinden ATO'ya ziyaret Ülkenin dört bir yanından ve Ankara'nın farklı yerlerinden çeşitli sektör temsilcilerinin ziyarette bulunduğu Ankara Ticaret Odası (ATO) bugün önemli bir heyeti ağırladı. Senegal Sağlık Bakanlığı ve Senegal sağlık sektörü temsilcilerinden olan bir heyet ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret eti.
Hayat kalitenizi sıfıra düşürüyor! Omuz sıkışması sendromuna karşı dikkat Hayat kalitenizi sıfıra düşürüyor! Omuz sıkışması sendromuna karşı dikkat Son dönemde kişilerde en çok görülen rahatsızlıklardan biri olan omuz sıkışması sendromu hakkında uzmanlar tarafından açıklama geldi. Yapılan bu açıklamalarda sendromun belirtilerinden de bahsedildi.