Sağlık

Son dönemde pek çok kişide görülen ortak problem! İşte sosyal fobi hakkında merak edilenler Son dönemde pek çok kişide görülen ortak problem! İşte sosyal fobi hakkında merak edilenler Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre pek çok kişide görülebilen sosyal fobi hakkında merak edilenlere yanıt verildi. İşte sosyal fobi hakkında bilinmesi gerekenler
Stresli yaşam tarzı olanlar dikkat! Bu besinler strese karşı bire bir gelecek Stresli yaşam tarzı olanlar dikkat! Bu besinler strese karşı bire bir gelecek Sık sık stresli bir yaşam tarzına sahip olan kişiler için uzmanlar tarafından yapılan son uyarılar kapsamında strese iyi gelen belli başlı besinlerin bulunduğu ifade edildi.
Faydalarını pek çok kişi bilmiyor! Soğuk su ile duş alan kişiler mucizelere inanamayacak Faydalarını pek çok kişi bilmiyor! Soğuk su ile duş alan kişiler mucizelere inanamayacak Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre soğuk su ile duş almanın bilinmeyen pek çok faydasının bulunduğu ifade edildi. Bu faydalar tek tek açıklanırken, dikkat edilmesi gerekenlerden de açıklandı.
Günlük hayatta strese maruz kalanlar dikkat! Uzman isim strese iyi gelen besinleri açıkladı Günlük hayatta strese maruz kalanlar dikkat! Uzman isim strese iyi gelen besinleri açıkladı Özellikle de günlük hayatta sıklıkla stres yaşayan kişiler için yapılan açıklamalara göre strese iyi gelen besinlerin belli olduğu ifade edildi.
Uzman isim uyardı! Kalp hastalıklarında kilo sorununa karşı dikkat Uzman isim uyardı! Kalp hastalıklarında kilo sorununa karşı dikkat Kalp rahatsızlığı yaşayan kişiler için yapılan açıklamalar çerçevesinde kilo sorununa karşı kalp hastalarının dikkatli olması gerektiği ifade edilmiş oldu.
Yeni doğum yapan annelere uzmandan uyarı geldi! Doğum sonrası depresyona karşı dikkat Yeni doğum yapan annelere uzmandan uyarı geldi! Doğum sonrası depresyona karşı dikkat Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre yeni doğum yapan kadınlar için doğum sonrası depresyona karşı dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.
Sigarayı bırakmak isteyenlere yardım eli geldi! Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı artık ücretsiz olacak Sigarayı bırakmak isteyenlere yardım eli geldi! Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı artık ücretsiz olacak Sigarayı bırakmak isteyenler için Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı. Bağımlılığından kurtulmak isteyenler için artık ücretsiz oldu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imza attı.
Anne babalar dikkat! Bu besinler çocuklarda boy uzamasını sağlıyor Anne babalar dikkat! Bu besinler çocuklarda boy uzamasını sağlıyor Çocukluk döneminde anne babalar tarafından en çok çocukların boy uzamasına karşı merak edilenler artmaktadır. Bu konuda uzman isimler tarafından boy uzamaya faydalı besinler açıklandı.
Pek çok kişide görülüyordu! İşte kemik erimesine iyi gelen besinler Pek çok kişide görülüyordu! İşte kemik erimesine iyi gelen besinler Son dönemde kemik erimesi rahatsızlıkların yaşanmasının ardından uzmanlar tarafından kemik erimesine iyi gelen besinler hakkında bilgilendirmelere yer verildi.
Zerjel Krem ile Mucizelere İnanacaksınız! Zerjel krem ile Mucizelere İnanacaksınız! Doğal içeriği ve eczane ürünü olmasıyla dikkat çeken ZerJel Krem, vücutta oluşan ödemden varis ağrılarına, yara izlerinden morluklara kadar birçok acil duruma etki ediyor. Homeopati Uzmanı ve Eczacı Nurdan Köylü'nün formülize ettiği ZerJel Krem'i, Haber Ankara olarak sizler için derledik.
Anne babalar dikkat! Uzman isim bebeklerdeki göz sulanmasına karşı uyarılarda bulundu Anne babalar dikkat! Uzman isim bebeklerdeki göz sulanmasına karşı uyarılarda bulundu Bebeklerde yaşanabilecek olan göz sulanması hakkında uzman isim tarafından yapılan açıklamalarda belirtileri ve tanımına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.
Bir türlü düzenli spor yapamıyorum diyenler dikkat! İşte sporun bilinmeyen pek çok faydası Bir türlü düzenli spor yapamıyorum diyenler dikkat! İşte sporun bilinmeyen pek çok faydası Hemen hemen pek çok kişi tarafından benzer şikayetler ile spor yapılamaması hakkında şikayetler bulunmaktadır. Bu çerçevede uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda düzenli sporun hem vücuda hem de psikolojiye faydaları sıralandı.