Sağlık

Ramazanda oruç tutarken baş ağrısı nasıl geçer, baş ağrısına ne iyi gelir? Ramazanda oruç tutarken baş ağrısı nasıl geçer, baş ağrısına ne iyi gelir? 11 Mart tarihi ile oruç ibadetini yerine getiren İslam alemi bazı merak ettiği sorulara da yanıt arıyor. Ramazan ayında oruç tutarken baş ağrısı çekenler bu duruma nasıl bir çözüm bulmaları gerektiğini sorguluyor.
Oruçluyken göz damlası kullanmak orucu bozar mı? Oruçluyken göz damlası kullanmak orucu bozar mı? Oruç ibadetini yerine getiren İslam alemi oruçluyken göz damlası kullanımına ilişkin merak ettiği sorulara yanıt arıyor. Oruçluyken göz damlası kullanmanın orucu bozup bozmadığı merak edilirken detaylar da Diaynet İşleri Başkanlığı'nın açıklamaları ile belli oldu.
Oruçluyken burun damlası ve spreyi kullanmak orucu bozar mı? Oruçluyken burun damlası ve spreyi kullanmak orucu bozar mı? Oruç tutanlar merak ettikleri konulara yanıt aramaya devam ediyor. Oruç ibadetini yerine getirecek olan İslam alemi, oruçlu olduğu esnada burum damlası ya da sprey kullanılmasının orucu bozup bozmadığını sorguluyor.
Bu meyve kalp sağlığına karşı adeta şifa kaynağı oluyor! Bu meyve kalp sağlığına karşı adeta şifa kaynağı oluyor! Kalp sağlığını desteklemek isteyen kişiler için uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte greyfurt meyvesini vücut üzerindeki olumlu etkilerinden bahsedildi.
Meğer her derde devaymış! İşte enginarın saymakla bitmeyen faydaları Meğer her derde devaymış! İşte enginarın saymakla bitmeyen faydaları Uzman diyetisyen tarafından hastalıklara karşı şifa deposu olan yiyecek açıklandı. İşte enginarın vücuda olan faydası ve hastalıklara karşı sağladığı faydalar
Bakan Koca'dan MHRS randevu sorunu açıklaması! Bu sorunun ana nedeni... Bakan Koca'dan MHRS randevu sorunu açıklaması! Bu sorunun ana nedeni... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Vatandaşların oldukça dertli olduğu MHRS'de randevu sorununun asıl nedeni Bakan Koca tarafından duyuruldu.
Uzman doktor uyardı! Bu nedenler demans hastalığına yol açabiliyor Uzman doktor uyardı! Bu nedenler demans hastalığına yol açabiliyor Tedavisi çoğunlukla zor ya da yapılamayan hastalıklardan biri olan demans için uzman isimden uyarı geldi. Bu konuda dikkat edilmesi gerekenlere ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.
Anne babalar dikkat! İşte çocuklarda konuşma bozukluğu hakkında bilinmesi gerekenler Anne babalar dikkat! İşte çocuklarda konuşma bozukluğu hakkında bilinmesi gerekenler Belirli yaş grubundaki çocuklarda görülebilen konuşma bozuklukları konusunda doğru ve yanlış bilinenlere ilişkin uzman isimden açıklama geldi.
Cilt problemi yaşayanlar dikkat! Yaşam tarzınız cildinizi belirliyor olabilir Cilt problemi yaşayanlar dikkat! Yaşam tarzınız cildinizi belirliyor olabilir Estetik ve medikal açıdan bakıldığı zaman cildinden memnun olmayan kişiler için uzmanlardan yapılan açıklamalara göre bu cilt problemlerinin başlıca nedenlerinin yaşam tarzı olabileceği öğrenildi.
Tarifi ve İpuçlarıyla Ev Usulü Yaş Pasta Nasıl Yapılır? Tarifi ve İpuçlarıyla Ev Usulü Yaş Pasta Nasıl Yapılır? Yaş pasta, doğum günleri ile beraber özel günlerde düşünülen ilk pasta çeşitlerinden biridir. Biz de en özel günlere eşlik eden yaş pasta tarifini vererek evde lezzetli mi lezzetli bir pastayı nasıl hazırlayabileceğinize değineceğiz.
Yirmilik diş sorunlarına karşı dikkat! Bu belirtiler dişlerinizin çekilmesine neden olabilir Yirmilik diş sorunlarına karşı dikkat! Bu belirtiler dişlerinizin çekilmesine neden olabilir Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre pek çok kişide görülebilecek olan yirmilik diş sorununa karşı dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.
Yeni virüs hızla yayılıyor! DSÖ alarm verdi salgın Bangladeşte başladı uyarılar art arda geldi Yeni virüs hızla yayılıyor! DSÖ alarm verdi salgın Bangladeşte başladı uyarılar art arda geldi Bangladeş'ten yeni salgın tüm dünyaya yayılıyor. DSÖ şimdiden alarm verdi, Covid-19 ardından yeni virüs endişelendirdi, uzmanlardan uyarılar art arda geldi.