Sağlık

Evde sadece 2 malzeme ile hazırlayabileceğiniz o içeceğin faydalarına inanamayacaksınız! Evde sadece 2 malzeme ile hazırlayabileceğiniz o içeceğin faydalarına inanamayacaksınız! Özellikle de vegan bireyler tarafından sıklıkla tercih edilen badem sütünün oldukça pratik tarifi belli oldu. Üstelik faydaları saymakla da bitmiyor.
Kalp sağlığına karşı dikkat edilmesi gerekenler açıklandı! İşte doğru beslenme şekilleri Kalp sağlığına karşı dikkat edilmesi gerekenler açıklandı! İşte doğru beslenme şekilleri Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında iyi bir kalp sağlığı için dikkat edilmesi gerekenler ve beslenme şekilleri belli oldu.
Ramazan ayında ağız sağlığına karşı aman dikkat! Ramazan ayında ağız sağlığına karşı aman dikkat! Oruç tutarken uzmanlar tarafından her ne kadar kişilerin vücut sağlıklarına karşı dikkat etmeleri konusunda uyarılar yayımlansa da bu çerçevede ağız sağlığının korunması gerektiği hakkında da açıklamalar geldi.
Ankara Üniversitesi diş tedavisinde yapay zeka teknolojisi kullanılacağını açıkladı Ankara Üniversitesi diş tedavisinde yapay zeka teknolojisi kullanılacağını açıkladı Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından sağlık hizmetlerinde yapay zeka kullanımını konusunda önemli açıklama geldi.. Diş tedavisinde CranioCatch adlı yapay zekayı kullanacak hekimler çok daha kısa sürede tedavi fırsatını yakalayacak.
Uzman isim açıkladı! Sırt ve bel ağrıları ne zaman tehlikelidir Uzman isim açıkladı! Sırt ve bel ağrıları ne zaman tehlikelidir Özellikle son dönemde hemen hemen pek çok vatandaşta görülebilen sırt ve bel ağrılarının ne zaman bir tehdit haline gelebileceği hakkında uzman isim açıklamalara yer verdi.
Gazi Üniversitesi araştırmacıları migreni tetikleyen gıdaları belirledi! Gazi Üniversitesi araştırmacıları migreni tetikleyen gıdaları belirledi! Şiddetli bir baş ağrısı yaşatan ve nörolojik bir hastalık olarak migren ile ilgili Gazi Üniversitesi tarafından önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Üniversite bünyesinde yer alan araştırmacılar bir çok gıdanın migreni tetiklediğini ortaya koydu.
Anne babalar dikkat! Bu davranışlar çocukların ileride bağımlı kişilik bozukluğu yaşamasına neden olabilir Anne babalar dikkat! Bu davranışlar çocukların ileride bağımlı kişilik bozukluğu yaşamasına neden olabilir Pek çok ilişkide oldukça yıpratıcı bir özelliğe sahil olan çoklu kişilik bozukluğunun nedenlerine ilişkin uzmanlar tarafından açıklama geldi.
Uzmanlar açıkladı! İşte oruç tutmanın psikolojiye olan faydaları Uzmanlar açıkladı! İşte oruç tutmanın psikolojiye olan faydaları Ramazan ayında oruç tutan kişiler için uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre psikolojik olarak da pek çok fayda görebileceği belirtildi.
Bakanlık açıkladı! Sigara paketlerinde değişikliğe gidiliyor Bakanlık açıkladı! Sigara paketlerinde değişikliğe gidiliyor Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, sigara paketlerinde yeni döneme geçiş yapılıyor. Artık paketlerin üzerinde fiyatı da yazacak.
Anında yağ yakıyor bir kaşık içince bile kilo verdiriyor! Hollywood ünlülerinin zayıflama yöntemi ortaya çıktı Anında yağ yakıyor bir kaşık içince bile kilo verdiriyor! Hollywood ünlülerinin zayıflama yöntemi ortaya çıktı Hollywood güzellerinin zayıflama sırrı ortaya çıktı. Bir kaşığı bile hemen yağ yakan formül ile 3 ayda 8 kilo veriliyor. Uzmanların araştırmaları o besinin cayır cayır yağ yakıcı özelliğini ortaya çıkardı.
Uzmandan kritik uyarı! Ani hava değişimleri kalp krizi riskini artırabilir Uzmandan kritik uyarı! Ani hava değişimleri kalp krizi riskini artırabilir Baharın da gelişi ile birlikte havaların bir anda soğuması ya da ılımasının ardından uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda ani hava değişimlerinin kalp krizi risklini artırabileceğinden bahsedildi.
Oruç tutarken kabızlık sorunu yaşayanlar buraya! Günde bir kez yapmak yetiyor şişkinlik bile kalmıyor Oruç tutarken kabızlık sorunu yaşayanlar buraya! Günde bir kez yapmak yetiyor şişkinlik bile kalmıyor Ramazan ayında oruç tutan bireylerin metabolizmaları yavaşlıyor. Yavaşlayan metabolizma nedenyile şişkinlik ve kabızlık şikayetleri yaşanıyor. Bu şikayetlere son verecek bir tarifi açıklayan uzmanlar günde bir bardak içmein de yeterli olduğunu bildirdi.