Sağlık

Günde 7 saatten az uyuyanlar dikkat! O yaş grubu için uykusuzluk bazı hastalıkları tetikleyebilir Günde 7 saatten az uyuyanlar dikkat! O yaş grubu için uykusuzluk bazı hastalıkları tetikleyebilir Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre ileri yaşlarda uykusunu tam almayan kişilerin bazı hastalıklar ile mücadele edebileceği ifade edildi.
Covid'i unutturacak yeni virüs yayılmaya başladı! Bir kez yakalanan canını zor kurtarıyor uzmanlar korkutan uyarıyı yaptı Covid'i unutturacak yeni virüs yayılmaya başladı! Bir kez yakalanan canını zor kurtarıyor uzmanlar korkutan uyarıyı yaptı Türkiye'de yaşanan pandemi döneminin ardından yapılan uyarılar da dikkatle takip edilmeye başlandı. Uzmanların salgın hastalıklarla ilgili yaptığı uyarılar gündem olmaya devam ederken yapılan bir son dakika açıklamasıyla Covid'den daha büyük bir tehlikenin kapıda olduğu bildirildi.
Pek çok kişi bu nedenden ağrı yaşıyor! İşte kalça kireçlenmesine karşı dikkat edilmesi gerekenler Pek çok kişi bu nedenden ağrı yaşıyor! İşte kalça kireçlenmesine karşı dikkat edilmesi gerekenler Hayat kalitesini büyük ölçüde düşüren ağrıların nedeni kalça kireçlenmesi olabilir. İşte kalça kireçlenmesi hakkında bilinmesi gerekenler...
Mide üşütme sorunu yaşayanlar buraya! Meğer çözümü bu besinlerdeymiş Mide üşütme sorunu yaşayanlar buraya! Meğer çözümü bu besinlerdeymiş Sıklıkla mide üşütme sorunu yaşayan ve doğal çözümler arayan kişiler için uzman isim dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.
Uzman doktordan umut verici açıklama! Kanser tedavisinde başarı oranları yüzde 80’e çıktı Uzman doktordan umut verici açıklama! Kanser tedavisinde başarı oranları yüzde 80’e çıktı "Ulusal Kanser Haftası" dolayısıyla bugün düzenlenen toplantıda Dünya Aferez Birliği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Altuntaş tarafından kanser tedavisinde alınan yollar hakkında açıklamalara yer verildi.
Türkiye'yi sinsice ele geçirdi! Acil servise başvurular artıyor maskesiz sakın dışarı çıkmayın Türkiye'yi sinsice ele geçirdi! Acil servise başvurular artıyor maskesiz sakın dışarı çıkmayın Türkiye'de salgın hastalıklarla ilgili yapılan uyarılar devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava olaylarına ilişkin uyarılar yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin çöl tozu hava olayının etkisi altına girdiği ifade edilirken acil servis başvurularının da arttığı bildirildi. Bu çerçevede kritik uyarılar da peş peşe geldi.
Sürekli uykusuzluk yaşayanlar dikkat! Asıl nedeni bunlar olabilir Sürekli uykusuzluk yaşayanlar dikkat! Asıl nedeni bunlar olabilir Pek çok kişinin yaşadığı uykusuzluk problemleri hakkında uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre bu sorunun altında yatan nedenlerden biri de psikolojik olabileceğine değinildi.
Göz yanması ile mücadele edenler dikkat! Nedeni ve tedavisi için bu yollar izlenebilir Göz yanması ile mücadele edenler dikkat! Nedeni ve tedavisi için bu yollar izlenebilir Sık sık göz yanma problemi yaşayan kişiler tarafından bu problemin neyden kaynaklandığı hakkında uzmanlardan açıklama geldi.
Genel Sağlık-İş Sendikası açıkladı! KBB branşlarında eğitim verebilecek öğretim görevlisi bulunmuyor Genel Sağlık-İş Sendikası açıkladı! KBB branşlarında eğitim verebilecek öğretim görevlisi bulunmuyor Genel Sağlık-İş Sendikası Başkanı Derya Uğur tarafından hastanelerde yaşanan doktor kayıpları nedeniyle yaşanan sorunlar hakkında açıklamalara yer verildi.
Anne adayları dikkat! Hamilelikte gebelik şekerinde beslenme çok önemli Anne adayları dikkat! Hamilelikte gebelik şekerinde beslenme çok önemli Hamile bireylerde görülen gebelik şekeri hakkında uzmanlar açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda gebelik şekerinde beslenmeye karşı dikkat edilmesi gerekenler duyuruldu.
Çocuğum yemek seçiyor diyen anne babalar dikkat! İşte uzman isimden çözüm önerileri Çocuğum yemek seçiyor diyen anne babalar dikkat! İşte uzman isimden çözüm önerileri Anne ve babaların en çok yakındığı konulardan biri şüphesiz çocuklarının yemek seçmesi olmuştur. Durum bu şekilde olunca da bu sorunun neden meydana gelebileceği ve nelerin yapılabileceği hakkında uzmanlardan tavsiyeler geldi.
Bildiğiniz C vitaminlerini unutun asıl şifa kaynağı buymuş! 60 kat daha fazla C vitamini içeriyor taneyle satılıyor Bildiğiniz C vitaminlerini unutun asıl şifa kaynağı buymuş! 60 kat daha fazla C vitamini içeriyor taneyle satılıyor Sağlıkla ilgili konular vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Havaları soğuması ve özellikle aldatıcı havaların etkisini göstermesi ile beraber vücut direncini yüksek tutmak gerekiyor. Bu dönemlerde C vitamini bakımından etkili besinlerin tüketilmesi gerektiğini belirten uzmanlar, asıl şifa deposunu da açıklamış bulunuyor.