Sağlık

Ani hava değişimlerine karşı kalp krizi riski uyarısı geldi! Ani hava değişimlerine karşı kalp krizi riski uyarısı geldi! Uzman isim yaşanan son hava değişimlerinin ardından özellikle de belirli bir yaş aralığının kalp krizi riskine karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti.
Parka bahçeye ormana giden Ankaralılar! Aktif dönem başladı sinsice vücudunuza yerleşiyor Parka bahçeye ormana giden Ankaralılar! Aktif dönem başladı sinsice vücudunuza yerleşiyor Havaların ısınmaya başlaması ile beraber sağlık konusunda da pek çok uyarı art arda gelmeye başladı. Uzmanlar sıcak havaları fırsat bilerek park, bahçe ve ormana giden vatandaşları uyarırken bir tehlike için aktif dönemin başladı bildirildi. Söz konusu tehlike konusunda Ankara'da da alarma geçilirken uzmanların uyarılarının büyük önem taşıdığı ifade edildi.
Rahim kanserine karşı kadınlar dikkat! Erken tanı ile ortadan kaldırmak mümkün Rahim kanserine karşı kadınlar dikkat! Erken tanı ile ortadan kaldırmak mümkün Uzman isim, kadınlar için yaptığı açıklamalar ile ülkemizde de sıklıkla rastlanan rahim kanserinde erken tanının mümkün olduğu belirtildi.
Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek, ne kadar sürecek, hangi illeri etkileyecek? Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek, ne kadar sürecek, hangi illeri etkileyecek? Meteoroloji tarafından hava durumu değerlendirmeleri ile beraber son günlerde pek çok uyarı da art arda sıralandı. Yapılan uyarılar vatandaşların gündeminde yer alırken çöl tozu ile ilgili gelen açıklama da merak konusu oldu.
Uzman isim anne babaları uyardı! Çocuklarda kemik sağlığına karşı dikkat Uzman isim anne babaları uyardı! Çocuklarda kemik sağlığına karşı dikkat Gelişim çağındaki çocuklar için dikkat edilmesi gereken en önemli konular arasında yer alan kemik sağlığı hakkında uzman isimden açıklama geldi.
23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü, açık mı kapalı mı? 23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü, açık mı kapalı mı? 23 Nisan tarihinde araştırmalar kurum ve kuruluşların çalışma saatlerine çevrildi. 23 Nisan Salı günü eczane, sağlık ocakları ve hastane gibi sağlık kuruluşlarının çalışma durumları merak edildi. Sağlık kuruluşlarının bugün açık olup olmadığı merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Burun tıkanıklığı yaşayanlara uzmandan burun spreyi uyarısı! Kesin çözüm değil Burun tıkanıklığı yaşayanlara uzmandan burun spreyi uyarısı! Kesin çözüm değil Burunda meydana gelen tıkanıklıkların ardından ilk başvurulan burun spreyleri hakkında uzman isim bağımlılık yapabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
Diyabet hastaları aman dikkat! Göz sağlığınız olumsuz etkilenebilir Diyabet hastaları aman dikkat! Göz sağlığınız olumsuz etkilenebilir Diyabet hastaları için uzman isim tarafından yapılan son açıklamalara göre kişilerin göz sağlıklarına karşı dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
İştah sorunu yaşıyorum diyenler dikkat! Nedeni depresyon olabilir İştah sorunu yaşıyorum diyenler dikkat! Nedeni depresyon olabilir Sık sık iştah problemi yaşayan kişiler için uzmanlardan açıklama geldi. Bu durumun temel nedeninin altında maskeli depresyon olabileceği ifade edildi.
Ergenlik döneminde çocuğu olan anne babalar dikkat! İşte dikkat edilmesi gereken noktalar Ergenlik döneminde çocuğu olan anne babalar dikkat! İşte dikkat edilmesi gereken noktalar Uzman isim tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ergenlik döneminde çocuğu olan anne ve babaların dikkat etmesi gereken konulara değinildi.
Sık sık mide üşütmesi yaşayanlar için uzman isim açıkladı! O besinlerde uzak durun Sık sık mide üşütmesi yaşayanlar için uzman isim açıkladı! O besinlerde uzak durun Yaşandığında son derece rahatsızlık verebilen mide üşütmesi hakkında uzman isimden açıklama geldi. Dikkat edilmesi gerekenler ve uzak durulması gereken besinler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülen katarkta karşı dikkat Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülen katarkta karşı dikkat Yetişkinlerde de olduğu gibi çocuklarda da görülebilen katarakt problemi hakkında uzman isimden uyarı geldi.