Sürmeden dışarı çıkarsanız yandınız! Uzmanlar resmen uyardı!

Hava sıcaklığının artmasının ardından uzman doktorlar güneş kremine yönelik açıklamalarda bulundu. Sürülmeden dışarı çıkılmaması gerektiğini söyledi.

Sürmeden dışarı çıkarsanız yandınız! Uzmanlar resmen uyardı!

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasının ardından güneş kremine yönelik açıklamalarda bulunan uzman isimler yüksek faktörlü güneş kreminin tercih edilmesi gerektiğini de ifade etti.

Güneş kremi sürmeden dışarı çıkılmaması hususunda uyarılarda bulunan uzman isimler vatandaşların dikkatli olması gerektiğini de dile getirdi. Çünkü güneşin ciltte kalıcı hasar bırakacağını ifade eden uzmanlar bunun önüne geçmenin tek yolunun güneş kremi olduğunu yüksek faktörlü güneş kreminin tercih edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Nemlendirici Kremler Nasıl Kullanılır | Cilt Bakımı |COSSOP

Fakat dikkat edilmesi gereken hususların da altını çizen uzman doktorlar dışarı çıkmadan yaklaşık olarak 1 saat öncesinden güneş kreminin sürülmesi gerektiğini ardından ise bir buçuk ila 2 saat ara ile güneş kreminin ciltte yenilenmesi gerektiğini de ifade ediyor.

Bu noktalara dikkat eden kişilerim leke ile karşı karşıya kalmayacağını da söyleyen uzman doktorlar özellikle 30 yaşın ardından güneş kreminin daha sıklıkla kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Daha fazla sağlık haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER