Sağlık-Sen tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı

Sağlık-Sen Kayseri Şubesi, tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıtımı gerçekleştirdi. Hekim adayları öğrencilerine verilen bu destek projesi Gaziantep, Şanlıurfa, Batman ve Çanakkale’den sonra Kayseri’de de gerçekleştirildi.

Sağlık-Sen tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı

Tıp fakültesinde eğitim gören hekim adaylarına destek olunması amacıyla hekim adayları için “İlk Stetoskobun Sağlık Sen’den” projesi hayata geçti. Proje kapsamında öğrencilere stetoskop dağıtıldı.

Konuya ilişkin açıklama Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser tarafından yapıldı. Keser, yaptığı açıklamada eğitim gören genç hekim adaylarında stetoskop verildiğini ifade etti.

“HEKİMLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

‘İlk Stetoskobun Sağlık Sen'den’ projesi kapsamında Tıp Fakültesi’nde eğitim gören hekim adaylarına ilk stetoskopları Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ve yönetimi tarafından verildi. Başkan Keser konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık-Sen Genel Merkezimiz tarafından başlatılan ‘İlk Stetoskobun Sağlık Sen'den’ projesi kapsamında tıp fakültesinde eğitim gören genç hekim adaylarımıza stetoskoplarını takdim ettik. Genel Merkezimiz öncülüğünde kısa sürede sosyal sendikacılık adına birçok projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmaların son halkası da ‘İlk Stetoskobun Sağlık Sen'den’ projesi oldu"

Sağlık-Sen tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı

"Bizler de Sağlık-Sen Kayseri Şubesi olarak genç hekim adaylarımıza önemli bulduğumuz bu desteğimizi verdik. Hem eğitim süreçlerinde hem de meslek hayatlarında hekimlerimizin ve tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Düzenlenen proje ilk olarak Gaziantep’te başlarken, daha sonra Şanlıurfa, Batman, Çanakkale ve son olarak da Kayseri’de devam etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER