Öksürük nöbetlerini hemen geçiriyor! Bir kaşık yemek yeterli!

Öksürük kış ayları ile beraber yeniden insanların hayatına girmeye başlıyor. Öksürüğe karşı doğal yollarla nasıl önlem alınabilir?

Öksürük nöbetlerini hemen geçiriyor! Bir kaşık yemek yeterli!

Kış mevsimi aynı zamanda hastalık mevsimidir. Gribal enfeksiyonların arttığı bir dönem olarak bilinen bu mevsimde insanların çok dikkatli olmaları gerekiyor. Her ne kadar dikkat edilse de üst solunum yolları hastalıkları bir şekilde bulaşabiliyor. Bu hastalıklar da genellikle öksürük yapıyor. Bunun yanında akciğer rahatsızlıkları olanlar da öksürük nöbetleri ile karşılaşabiliyorlar.

ÖKSÜRÜĞE DOĞAL YOLLARLA ÇÖZÜM

Öksürük yaşam konforunu ortadan kaldıran bir durumdur. Özellikle de nöbet haline gelmiş ise ne uyku uyunabilir ne de çalışma yaşamı istenildiği gibi sürdürülebilir. Bundan dolayı öksürük ile alakalı tedavi yöntemleri en çok ihtiyaç duyulan konu haline geliyor. Öksürük için çeşitli ilaçlar ile çare aranabiliyor. Ancak çok yüksek bir etkiye sahip bir ilaç da bulunmuyor. Süreç içerisinde bu ilaçlar yardımcı olabilir ama çare yine doğal yollarla bulunabiliyor.

ÇAM KOZALAĞI PEKMEZİ

Öksürük geçirici etkiye sahip doğal yöntemlerin başında çam kozalağı pekmezi geliyor. Çam kozalağı adeta mucizevi bir sağlık kaynağıdır. Genellikle çam kozalağından böyle sağlıklı bir etki çıkması düşünülmez ancak. Çam kozalakları pekmez haline getirildiğimde çok önemli bir sağlık takviyesine haline geliyor

SİGARA İÇENLERE BÜYÜK FAYDA

Öksürük sorunu yaşayanlar veya yaşamaya aday olanların her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çam kozalağı pekmezi yemeleri gerekiyor. Bu şekilde en sert öksürük sorunları bile kolayca sona erdirilebilir. Bu uygulamayı yapanlar öksürükten kurtuldukları gibi akciğerlerinin temizlenmesini de sağlayabiliyorlar. Özellikle de sigara tüketenlerin bu yöntemi uygulamaları faydalarına oluyor. Hem balgam söktürülecek hem de öksürükten kurtulabilecekler.

SONRAKİ HABER