Milletvekili Aylin Yaman AKK ev sahipliğinde kadın sağlığı söyleşisi yapacak

Ankara'da kadınlara yönelik bilinçlendirme çalışmalarına bir yenisi daha eklenecek. Ankara Milletvekili Aylin Yaman Kadın sağlığı konusunda bir söyleşi gerçekleştirecek.

Milletvekili Dr. Aylin Yaman Ankara'da kadın sağlığı söyleşisi yapacak

Ankara'nın ortak akılla yönetilmesi, tüm paydaşların katıldığı projeler geliştirilerek ortak sorunlara çözüm bulunması gibi amaçlarla hareket eden Ankara Kent Konseyi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

İçinde bulunulan ayın Meme Kanseri konusunda farkındalık ayı olmasından dolayı yapılan kadın odaklı sağlık programları kapsamında Ankara Kent Konseyi bir farkındalık söyleşişi duyurusunda bulundu.

Milletvekili Aylin Yaman AKK ev sahipliğinde kadın sağlığı söyleşisi yapacak

SÖYLEŞİNİN TEMASI: "TÜRKİYE'DE KADIN SAĞLIĞI"

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili görevinin yanı sıra aynı zamanda bir doktor olan Aylin Yaman düzenlenecek farkındalık söyleşisinde merak edilen bir çok kadın sağlığı konusunda bilgilerini katılımcılara aktaracak.

Ankara Kent Konseyi de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde, Farkındalığın Gücü Derneği tarafından düzenlenen 'Farkındalık Söyleşileri' programı, Ankara Milletvekili Dr. Aylin Yaman’ın 'Türkiye’de Kadın Sağlığı' temasıyla gerçekleşecektir" diyerek tüm bileşenleri programa katılmaya davet etti.

Türkiye'de Kadın Sağlığı konulu farkındalık söyleşisi 22 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek. Ankara Kent Konseyi binasında düzenlenecek söyleşi öncesi saat 14:30'da Farkındalık Korosu katılımcılara bir konser verecek. Konserin ardından Dr. Aylin Yaman'ın söyleşisi saat 15:30'da başlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER