İki saat arayla sürmezseniz güneş lekeleri çıkabilir! Aman dikkat uzmanlar uyardı!

Sıcaklık değerlerinin günden güne artmasının ardından lekelerde oluşmaya başladı. Peki ama güneş lekeleri ile baş etmenin yolları neler? Uzmanlar madde madde açıkladı.

İki saat arayla sürmezseniz güneş lekeleri çıkabilir! Aman dikkat uzmanlar uyardı!

Sıcaklık değerlerinin en yüksek seviyeye çıkmasının ardından birçok kadının ortak şikayeti ise güneşten oluşan lekelerdir. Bunun ile birlikte uzman isimler ise güneş lekelerine karşı uyarılarda bulunurken iki saat ara ile güneş kremi sürülmesi gerektiğine de vurgu yaptı.

Bunun ile birlikte güneş kreminin dışarı çıkmadan bir saat önce sürülmesi gerektiğine dikkat çeken uzman isimler yüksek faktörlü kremin tercih edilmesi gerektiğini de söyledi.

gunes.jpg

Ayrıca iki saat ara ile cilde güneş kremi sürülmesi gerektiğini de ifade eden uzmanlar, el ve omuzlar da lekelere karşı güneş kreminin kullanılması gerektiğini işaret etti.

Güneş kreminin aksatılması durumunda cilt başta olmak üzere omuzda ve elde lekelerin çıkacağını ifade eden uzmanlar, dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Yüksek faktörlü güneş kreminin iki parmak kuralı ile uygulanması gerektiğini de ifade etti.

SONRAKİ HABER