Hakem Umut Meler'in sağlık durumu nasıl?

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçında Türk futbol tarihine geçen bir olay yaşandı. MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, sahaya koşarak gelerek Hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. Yaşanan elim olayın ardından Hakem Meler'in sağlık durumu merak edildi.

Hakem Umut Meler'in sağlık durumu nasıl?

Türk futbol tarihine geçen anlara 10 Aralık tarihinde MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca imza attı. Ankara Eryaman Stadı'nda gerçekleşen maç sonunda sahaya koşarak gelen Başkan Koca, Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Hakem Meler'in uğradığı şiddetin ardından yere düşmesiyle birlikte kimliği tespit edilmeye çalışılan kişiler de Meler'i tekmeledi.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın ardından çeşitli açıklamalar yapılırken yaşadığı şiddet olayının ardından pek çok vatandaş da Hakem Meler'in sağlık durumunu merak etti. Hakem Meler'in sağlık durumunu öğrenmek isteyenler, ‘’Hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu nasıl?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Ankara'da tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, saldırıya uğramasının ardından hastanede tedavi altına alınan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

HAKEM UMUT MELER'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Dr. Yörübulut, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Hakem Meler'in acil servise gelmesinin ardından ilk muayenesinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Hakem Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

Daha sonra röntgen ve ileri tetkik tomografileriyle birlikte özellikle beyinden karın bölgesine kadar Meler'in taramasının yapıldığını ifade eden Dr. Yörübulut, “Şu an için hayati tehlikesi yok. Sadece sol göz çevresinde bir kanaması var, orada küçük bir çatlağı var.

Hakem Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 4

Onun dışında önemli bir hayati tehlike görünmüyor ama kafa travması olması nedeniyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Kontrolleri yaptıktan sonra muhtemelen göndereceğiz. Herkese geçmiş olsun.” Bir gazetecinin "Konuştunuz mu kendisiyle? Psikolojik olarak ne durumda?" sorusuna Yörübulut,"Hasta mahremiyetine girdiği için onları yarın yakınları sizlere açıklar ama hayati tehlike olmaması bizim için sevindirici." yanıtını verdi. Dr. Yörübulut, Meler'in tedavisinin ayakta sürdürülüp sürdürülmeyeceğinin yarın belli olacağını bildirdi.

Hakem Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 5

Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı saldırının ardından Meler'in tedavisi devam ederken Meslektaşları, Meler'i ziyaret etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER