Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek Ramazan ayının hazırlanan programlar ile dolu dolu geçmesi için çalışan Pursaklar Belediyesi her yaştan insana hitap eden organizasyonlar düzenliyor. Bu kapsamda günün programları açıklandı.
Pursaklar Belediyesi 3 farklı noktada Ramazan programı düzenleyecek! Pursaklar Belediyesi 3 farklı noktada Ramazan programı düzenleyecek! Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Pursaklar'da 3 farklı noktada Ramazan programı düzenleneceği belirtildi.
Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evleri'nde Ramazan ayına özel mukabele programı düzenleniyor Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evleri'nde Ramazan ayına özel mukabele programı düzenleniyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde nesiller arasındaki bağın kuvvetlenmesi ve gelenek göreneklere sahip çıkılması adına hayata geçirilen Dede Torun evlerinde yılın her dönemi etkinlikler sürüyor. Ramazan ayı dolayısıyla Mukabele yapılan Dede Torun Evleri'ne Pursaklar dedeleri yoğun ilgi gösteriyor.
Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek! Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek! Ramazan ayının ilk gününden itibaren Pursaklı vatandaşlar için her akşam etkinlikle düzenlenmeye devam ediyor. Yayımlanan programa göre bugün vatandaşlar için ney dinletisi ile kukla şov gerçekleştirilecek.
Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor! Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar vatandaşın ilgisini görmeye devam ediyor. İlçedeki Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den konuya ilişkin açıklama geldi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofrasında buluştu! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofrasında buluştu! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 11 ayın sultanı Ramazan'da da şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi, iftar sofrasında buluştu.
Pursaklar Belediyesi Deneyap ve Bilim Atölyesi ile şehirdeki tüm çocuklara eğitim veriyor Pursaklar Belediyesi Deneyap ve Bilim Atölyesi ile şehirdeki tüm çocuklara eğitim veriyor Türkiye genelinde yapılan yerli ve milli teknoloji çalışmaları kapsamında Pursaklar'da hayata geçirilen Deneyap ve Bilim Atölyesi on binlerce gence kurs verdi. Pursaklar Belediyesi'nin çalışmaları ile şehir genelinden gelen gençler burada bilim ve teknoloji eğitimi alıyor.
Pursaklar Belediyesi kırsaldaki vatandaşlar için Köy Fırını açıyor! Pursaklar Belediyesi kırsaldaki vatandaşlar için Köy Fırını açıyor! İlçe merkezine uzak yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşları için harekete geçen Pursaklar Belediyesi kırsal kesimlere köy fırınları açıyor. Vatandaşların kullanımına sunulan hizmet alanlarında vatandaşlar ekmek ve çörek gibi unlu mamullerini yapabiliyor.
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor! Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor! Ramazan ayının başlaması ile birlikte Ankara'da da her yaştan insana hitap eden etkinlikler düzenlenerek vatandaşların birlik ve beraberlik duygusunun artması amaçlanıyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ilçe genelinde hazırladığı programları vatandaşlar ile buluşturuyor.
Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor! Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor! Ramazan ayına girilmesi ile birlikte her akşam etkinliklerin düzenleneceğini duyuran Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayının ilk günü için düzenlenen programı duyurdu.
Pursaklar Belediyesi'nin tescilli markası Purbal ile yerli üretim teşvik ediliyor! Pursaklar Belediyesi'nin tescilli markası Purbal ile yerli üretim teşvik ediliyor! Ülke genelinde yerel yönetimler tarafından öz kaynaklar kullanılarak yerli ve milli üretime destek çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de Purbal markası ile bal üretimi yapıyor.
Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu! Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu! Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalarda Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlerin belirlendiği ifade edildi.