Pursaklar

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi Pursaklarda şehit Yunus Baş'ın ailesi tarafından bir iftar yemeği verildi. Yemeğe çok sayıda vatandaş katıldı.
Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 nikah yoğunluğu yaşandı! Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 nikah yoğunluğu yaşandı! Evlilik günlerinin özel olmasını isteyen kişiler tarafından tarihinden dolayı ilgi duyulan olarak kabul edilen 04.04.2024'te Pursaklar Belediyesi'nde nikah yoğunluğu yaşandı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mazbatasını aldığını duyurdu Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mazbatasını aldığını duyurdu Uzun süren seçim maratonunun ardından kazanan isimler arasında yer alan Ertuğrul Çetin 2. dönemine başladı. Mazbatasını alan Başkan Çetin görevine kaldığı yerden devam edecek.
Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor 10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde bireysel ve toplumsal olarak hazırlıklar devam ediyor. Pursaklar Belediyesi 'de bu kapsamda ilçede bir hizmet programını hayata geçirdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde devam eden Ramazan etkinliklerinde sona yaklaşılıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikler ile vatandaşların eğlenmesi amaçlanıyor.
Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı! Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı! Bugün Ankara'nın Pursaklar ilçesinde 7 katlı bir apartmanın çatı katında yangın meydana geldiği açıklandı. Çıkan bu yangında kimsenin zarar görmemesi, tek teselli oldu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin oy kullanan vatandaşlar ile bir araya geldi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin oy kullanan vatandaşlar ile bir araya geldi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde devam eden oy verme saat 17:00'a kadar devam edecek. İlçenin belediye başkanlığı görevini sürdüren Ertuğrul Çetin'de vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu.
Pursaklar Belediyesi Ramazan eğlenceleri hazırlanan program ve gösteriler ile devam ediyor Pursaklar Belediyesi Ramazan eğlenceleri hazırlanan program ve gösteriler ile devam ediyor Ramazan ayının getirdiği manevi havanın insanlar arasındaki bağı kuvvetlendirmesi ve keyifli anlar geçirilmesi için hazırlanan programlar sürüyor. Pursaklar'da düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteriliyor.
Pursaklar'da 5 Hanım Evi sayesinde 7177 kadının başarı öyküsü yazıldı! Pursaklar'da 5 Hanım Evi sayesinde 7177 kadının başarı öyküsü yazıldı! Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan 5 Hanım Evi ile kadınlar için yeni fırsatlar doğdu! 7177 kadın evlerinden çıkarak hem meslek öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme imkanı elde etti.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençleri Avrupa'ya gönderiyor! Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençleri Avrupa'ya gönderiyor! Pursaklar'da yaşayan gençler yurt dışına çıkma fırsatı yakalıyor. Pursaklar Belediyesi çeşitli programlar kapsamında gençler
Pursaklar Belediyesi kanatlı hayvanları Evcil Hayvanlar Parkında koruma altına alıyor Pursaklar Belediyesi kanatlı hayvanları Evcil Hayvanlar Parkında koruma altına alıyor Ankara'da nesli tükenme tehdidi altında olan canlılara yönelik önemli projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi ilçede devam eden hizmetleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.
Pursaklar Belediyesi küçük çocuklara Nezaket eğitimi dersleri veriyor! Pursaklar Belediyesi küçük çocuklara Nezaket eğitimi dersleri veriyor! Bireylerin toplum içinde büyüklerine ve kendinden alt yaşlarına nasıl davranacağının öğretildiği adabı muaşeret dersleri Pursaklar'da devam ediyor. Nezaket Okullarında devam eden eğitimler ile ahlaklı nesiller yetiştirilmesi hedefleniyor.