Pursaklar

Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı Ankara'da öğrencileri gelenek ve görenekler ile tanıştırma adına önemli bir proje hayata geçirildi. Pursaklar Belediyesi Hanımevlerinde düzenlenen etkinlikte ziyarete gelen öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı.
Pursaklar Belediyesi çocuklara yönelik kültür sanat etkinliklerine devam ediyor Pursaklar Belediyesi çocuklara yönelik kültür sanat etkinliklerine devam ediyor İlçe genelinde yetişkinlere olduğu kadar küçük yaştaki vatandaşlara da eğlendirici aktiviteler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar da son olarak Bulgaristan Pirin'den Folklor Sihri adlı gösteri düzenlendi.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki okullarda çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı Pursaklar Belediyesi ilçedeki okullarda çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı Pursaklar ilçesinde öğrencilerin daha rahat edebilmesi adına belediye ekipleri tarafından okullara ekipler gönderildi. İlçe okullarına giden hizmet ekipleri okulların bahçelerinde ve çevresinde faaliyetlerine başladı.
Pursaklar Belediyesi evde berber hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden nasıl yararlanılır? Pursaklar Belediyesi evde berber hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden nasıl yararlanılır? Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin maddi anlamda olduğu kadar bireysel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmetlerde yapılıyor. Bu kapsamda bakıma muhtaç vatandaşların evlerine gidilerek onların saç tıraşı olması sağlanıyor. Bu hizmetten nasıl yararlanılacağı konusunda gereli bilgiler belli oldu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti Başkan Çetin günün anlam ve önemi adına geleneksel koltuk devir teslim törenini gerçekleştirdi. Makam koltuğunda genç İbrahim'i oturtan Başkan Çetin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor İl ve ilçe belediye başkanlarının görevleri arasında resmi nikah kıymak da yer alıyor. Bu görevlerini sık sık yerine getiren başkanlar vatandaşların en özel anlarına şahitlik ediyor.
Pursaklar Belediyesi kamu alanlarında hizmet çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar Belediyesi kamu alanlarında hizmet çalışmalarını sürdürüyor İlçe genelinde faaliyetlerini sürdüren belediye ekipleri ihtiyaç duyulan noktalara da desteğini götürüyor. Bu kapsamda Belediye tarafından bilgilendirmeler yapılıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin duyurdu! Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin duyurdu! Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi tarafından özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşlar için hizmete sunulan ücretsiz berber desteğinin devam ettiği ifade edildi.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Merkez ilçeler arasında yer alan Pursaklar'da yeni oluşan sorunları çözme adına ekipler faaliyetlerini sürdürüyor. Araç trafiğini rahatlatma ve yeni güzergahlar oluşturma projelerinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak! Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak! Pursaklar Belediyesi tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte TYP kapsamında 6 ay süre ile çalışacak toplamda 350 işçi alımının yapılacağı açıklandı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personelleri ile bayramlaştı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personelleri ile bayramlaştı Başkan Ertuğrul Çetin belediyeye bağlı birimleri ziyaret etti. Bayram tatili sonrasında görevlerine dönen personellerle sohbet eden Çetin özverili çalışmaya devam vurgusu yaptı.
Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu İlçedeki vatandaşların iş sahibi olmaları için bir çok daha çalışmalarda bulunan Pursaklar Belediyesi önemli bir duyuru yaptı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin iş arayanlara müjdeli haberi verdi.