Pursaklar

Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar ilçesinde yollarda vatandaşların rahat ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi adına tahrip olmuş yolları yenileme çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında yollarda asfalt dökme ve parke taşı döşeme gibi hizmetlerde bulunuluyor.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'deki eğitim programları devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'deki eğitim programları devam ediyor Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve prestij projeleri arasında yer alan Endemik Vadi, öğrenciler için eğitim yuvası olmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi atık ilaçları toplayarak ilçe sağlığını korumaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi atık ilaçları toplayarak ilçe sağlığını korumaya devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde insan ve toplum sağlığını ön planda tutan hizmetler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde belediye tarafından hayata geçirilen atık ilaç toplama faaliyetlerinde önemli kazanımlar elde ediliyor.
Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım Ankara'nın Pursaklar ilçesi şehrin renkli kutlamalarında sahne olan ilçelerinden oldu. Gün boyu düzenlenen kutlama programlarına ilçe yönetimi ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı Pursaklar Belediyesi ilçede çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında ise Akıl Oyunları Tasarımı ve Turnuvası düzenlendi.
Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi Pursaklar ilçesinde engelli vatandaşların moral ve motivasyonu arttıran programlar düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçede, yayınlandığı dönemde adından çok söz ettiren Milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını anlatan Buğday Tanesi filmini izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.
Pursaklar Belediyesi iş arayanlar ve işverenler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor Pursaklar Belediyesi iş arayanlar ve işverenler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor Belediyeler sorumlu oldukları bölgelerde fiziki anlamda çalışmalar sürdürdükleri gibi sosyal çalışmalarda da bulunuyor. Bu noktada insanların sorunlarına çözüm bulmak için farklı yöntemler geliştiriliyor.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki Devlet Hastanesine yeni otopark düzenlemesi yapıyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki Devlet Hastanesine yeni otopark düzenlemesi yapıyor Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Devlet Hastanesinde ihtiyacı karşılayamayan mevcut otopark alanını genişletmek üzere harekete geçti. İlçedeki hastane nedeniyle yaşanan trafik ve otopark sorunun önüne geçmeyi hedefleyen Pursaklar Belediyesi, yeni otopark düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi Engelliler Haftası kapsamında belediyelerin düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezindeki özel gereksinimli çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendiği öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler Anneler günü dolayısıyla Pursaklar'da anlamlı bir an yaşandı. Belediyenin açmış olduğu kurslarda eğitim gören kadınlar bugüne özel eserler hazırladı.
Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor Pursaklar ilçesinde yılın her döneminde sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Vatandaşların keyifli anlar geçirmesi için hazırlanan programlara yüksek oranlarda katılım sağlanıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi Ülke genelinde genç nesilleri bilim ve teknoloji fuarları ile bir araya getirme çalışmaları sürüyor. Çocuk yaştaki bireylerden geleceğin önemli yeteneklerini bulma adına TÜBİTAK tarafından yurt genelinde fuarlar düzenlenmeye devam ediliyor.