Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda mezuniyet töreni Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda mezuniyet töreni Pursaklar Belediyesi ilçede eğitim öğretim programlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Nezaket Okulunda eğitim gören minik öğrenciler ise mezuniyet sevinci yaşadı.
Pursaklar Belediyesi Gazze'den gelen çocukları Endemik Vadi'de ağırladı Pursaklar Belediyesi Gazze'den gelen çocukları Endemik Vadi'de ağırladı Aylardır devam eden ve dünyanın gözü önünde bir insanlık dramının yaşandığı Gazze'de çocuklara yönelik saldırılar sürüyor. Binlerce masum çocuğu katledildiği savaştan yaralı olarak kurtulabilen bazı çocuklarda Türkiye'de tedavi altına alınıyor.
Ankara’daki üniversite rektörlerinden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’e ziyaret Ankara’daki üniversite rektörlerinden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’e ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e makamında, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi rektörleri tarafından ziyaret yapıldı.
Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu Ankara'da kadınların aldıkları eğitim sonunda yaptıkları çalışmalar belirli etkinlikler kapsamında ilçe ve şehrin tamamı için sergileniyor. Sergiye her yaştan katılım sağlanıyor.
Pursaklar Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi, ilçenin birçok farklı noktasındaki sokaklarda kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kaldırım imalatı yaparken, deforme olan kaldırımları da onarıyor.
Ankara'nın kedileri Pursaklar Belediyesi tarafından koruma altına alındı Ankara'nın kedileri Pursaklar Belediyesi tarafından koruma altına alındı Pursaklar Belediyesi tarafından hayvanları koruma ve ihtiyaçlarını gidermeye yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor. İlçede kurulan Kedi evi ile şehrin sembolü olan Ankara kedisine sahip çıkılıyor.
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerini ücretsiz temizliyor Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerini ücretsiz temizliyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sosyal belediyecilik hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Maddi durumu yetersiz olanların yaz aylarının başlangıcında evlerinin temiz kalması sağlanıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çetin, pazarda vatandaşlarla görüşerek sohbet etti.
Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı Pursaklar'ın ve Ankara'nın önemli doğal yaşam alanlarından olan Endemik Vadiye ilgi sürüyor. Her yaştan insanın geldiği bu bölge ilçe içinde önemli bir marka değeri taşıyor.
Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor Pursaklar'da belediye ekipleri günün her anında ilçedeki sorunları gidermek adına sahada yer alıyor. Ekipler sadece çöpleri toplamakla kalmıyor aynı zamanda çöp konteynırlarını temiz tutarak çevre sağlığını da koruyor.
Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı Son günlerde ilçe belediyelerine yoğun bir tahsilat süreci yaşanıyor. Vergi ödemeleri için son günlerin yaklaşmasından dolayı vatandaşlar bağlı bulundukları belediyeden ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ragbi takımlarından ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ragbi takımlarından ziyaret Pursaklar’ın başarılı ragbi takımları, belediye başkanı Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti.