Pursaklar

Pursaklar Belediyesi’nin yaz spor okulları kayıtları başladı Pursaklar Belediyesi’nin yaz spor okulları kayıtları başladı Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları kayıtları başlıyor.
Pursaklar Belediyesi boş arazilere yaptığı ekimlerin hasadını almaya başladı Pursaklar Belediyesi boş arazilere yaptığı ekimlerin hasadını almaya başladı Ankara'da Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz dönemlerde önemli bir uygulamayı hayata geçirmişti. Belediye ilçe sınırlarında kalan ve tarıma müsait arazilere tohum ekilmesini sağlamıştı.
Pursaklar Belediyesi gençlere spor dolu bir yaz yaşatacak Pursaklar Belediyesi gençlere spor dolu bir yaz yaşatacak Ankara'nın Pursaklar ilçesinde geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan yaz spor okulları ile ilgili beklenen süreç başladı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarda iş başı yapılmaya başlandı. Bayramda tatilde olduğu için bir araya gelemeyen personeller, ilk iş gününde toplanıp bayramlaştı.
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları ücretsiz olarak sünnet edecek Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları ücretsiz olarak sünnet edecek Erkek çocuklarının hayatlarının ilk yıllarında yaptırdığı sünnet maddi ve manevi olarak pek çok anlam ifade ediyor. Sağlık açısından şiddetle tavsiye edilen bu işlem İslami olarak da önemli bir uygulamadır.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye yoğun ilgi Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye yoğun ilgi Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi'yi hizmete açtığından beri vadide yoğunluk azalmıyor. Vatandaşlar, Endemik Vadi'ye giderek hem doğa ile iç içe oluyor hem de çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyor.
Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden ilçedeki gençleri ve aileleri yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda önümüzdeki günlerde başlayacak spor faaliyetlerinden bahsedildi.
Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yıllardır devam eden hizmet ile bir çok eve sıcak yemek giriyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bu programın aynı şekilde devam edeceğini ifade ediyor.
Pursaklar Belediyesi Kapalı yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı Pursaklar Belediyesi Kapalı yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı Ankara genelinde Kurban Bayramı olmasından dolayı çeşitli işletmelerde geçici olarak hizmete kapanma durumları yaşanmıştı. Pursaklar Belediyesi de günler öncesinden vatandaşlara bilgi sahibi olmaları adına uyarıda bulunmuştu.
Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu yoğun kullanımdan dolayı genel bakım işleri için zaman zaman kapanma kararlarını açıklarken Kurban Bayramı tatili nedeniyle de bayramın ilk 2 günü hizmet vermedi. Ancak belediyeden yeni bir açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Kurban Pazar Alanında kesim çalışmaları tamamlandı Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Kurban Pazar Alanında kesim çalışmaları tamamlandı Pursaklar Belediyesi, Gümüşoluk Kurban Kesim ve Satış Alanında kurban kesim çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
Vali Vasip Şahin Pursaklar Belediyesi  kurban kesim alanını inceledi Vali Vasip Şahin Pursaklar Belediyesi kurban kesim alanını inceledi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kurban kesim alanlarında gerekli hazırlıklar tamamlandı ve deneme kesimi gerçekleştirildi. Yapılan denemede Ankara Valisi Vasip Şahin'de hazır bulundu.