Pursaklar

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor Pursaklar Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına ve yatırımlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından gençlerin ders çalışabilmesi için hizmete kazandırılan Saray Millet Kıraathanesine gençlerin ilgisinin yoğun olduğu kaydedildi.
Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü Yeni Karaköy Mahallesi tarafından Muharrem ayı münasebeti ile aşure dağıtımı programı gerçekleşti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de düzenlenen programa katıldı.
Ankara Pursaklar Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşlar için sosyal etkinlik hizmeti sunuyor Ankara Pursaklar Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşlar için sosyal etkinlik hizmeti sunuyor Ankara'nın ilçe belediyeleri çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ankara'nın sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı etkinlikler belediyeler tarafından Ankara halkına sunulurken Pursaklar Belediyesi de yeni etkinliklerini halkla buluşturuyor.
Uluslararası Radyocular Birliği'nden Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'ne ödül Uluslararası Radyocular Birliği'nden Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'ne ödül Ankara'nın ilçe belediyeleri başarılı projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Uluslararası Radyocular Birliği tarafından düzenlenen 12. Alkışı Hakedenler Ödülleri programında Pursaklar Belediyesi de ödüle layık görüldü.
Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki dev projelerin tamamlanması için geri sayım başladı Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki dev projelerin tamamlanması için geri sayım başladı Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, ilçedeki yatırımlarına devam ediyor. Pek çok projenin bitmesi için gün sayılan Pursaklar'da yeni yatırımlara da devam ediliyor.
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor Ankara'nın ilçe belediyeleri faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de ilçenin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelere imza atıyor. Pursaklar Belediyesi, yeni bir pazar alanı açılışı için müjdeyi verdi.
Ankara Pursaklar yüzme havuzu kapalı mı, neden kapalı, ne zaman açılacak? Ankara Pursaklar yüzme havuzu kapalı mı, neden kapalı, ne zaman açılacak? Pursaklar Belediyesi birçok gelişme ve duyuruyu Twitter hesabı üzerinden yayımlamaya devam ederken yapılan son paylaşım oldukça dikkat çekti.
Ankara Pursaklar Belediyesi'nde yol yenileme çalışmaları devam ediyor! Ankara Pursaklar Belediyesi'nde yol yenileme çalışmaları devam ediyor! Pursaklar Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda yol yapım çalışmalarının devam ettiği bilgisine yer verilirken detaylar oldukça dikkat çekti.
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor! Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor! Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de belediye tarafından yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediliyor.
Ankara Pursaklar Belediyesi Saray Spor Salonu çevre düzenlemesine devam ediyor! Ankara Pursaklar Belediyesi Saray Spor Salonu çevre düzenlemesine devam ediyor! Spor salonunun geçtiğimiz sene açılışının yapılmasının ardından bu sene ise çevre çalışmaları başlatılmıştı.
Pursaklar Belediyesi personel alımı yapıyor! Alım listesi yayımlandı! Pursaklar Belediyesi personel alımı yapıyor! Alım listesi yayımlandı! Pursaklar Belediyesi istihdam sağlanacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte bu hususta hangi alanlarda istihdam sağlanacağı da açıklanmış oldu.
Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'nden ev hanımlarına özel kültürel gezi programı Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'nden ev hanımlarına özel kültürel gezi programı Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atarak vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ev hanımlarına özel gezi programları ile adından söz ettiriyor.