Pursaklar

Pursaklar Belediyesi, müzik dolu yaz geceleri sunmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi, müzik dolu yaz geceleri sunmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi, yaz aylarını unutulmaz kılmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Pursaklar Yaz Konserleri, vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor.
Ekin Uzunlar Karadeniz rüzgarı ile Ankaralıları aldı götürdü! Ekin Uzunlar Karadeniz rüzgarı ile Ankaralıları aldı götürdü! Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor.
Ankaralılar aileleriyle orada çok güzel vakit geçirecek! İlginç hediyeler ve ikramlarla sizleri bekliyor Ankaralılar aileleriyle orada çok güzel vakit geçirecek! İlginç hediyeler ve ikramlarla sizleri bekliyor Ankara'nın keşfedilmeyi bekleyen pek çok rotası bulunuyor. Başkentin kuzey girişindeki bir lokasyon görenleri adeta büyülüyor. Özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktası olmaya aday alanda birbirinden farkı hayvan ve bitki türleri de bulunuyor.
Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını Başkan Çetin izledi! Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını Başkan Çetin izledi! Pursaklar ilçesinde spora olan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli spor faaliyetlerini ilçe halkına sunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, U16 erkek hokey takımının idmanını izledi.
Pursaklar ilçesindeki parklar yaz akşamlarında yoğun ilgi görüyor Pursaklar ilçesindeki parklar yaz akşamlarında yoğun ilgi görüyor Ankara'daki ilçe belediyelerinin yatırımları devam ediyor. Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Pursaklar Belediyesi'nin kente kazandırdığı parklara yoğun ilgi gösteriliyor.
Pursaklar Belediyesi hanımefendilere Özel Kültür Gezileri düzenliyor! Pursaklar Belediyesi hanımefendilere Özel Kültür Gezileri düzenliyor! Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan hanımefendilere yönelik düzenlediği kültür gezileri ile ilgi çekiyor. Hanımefendiler, bu etkinliklerde hem keyifli zaman geçiriyor hem de ülkenin tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgi sahibi oluyor.
Pursaklar Belediyesi'nde hiçbir şey ziyan olmuyor! Buğday hasadından kalan samanlar hayvanlara yem oluyor Pursaklar Belediyesi'nde hiçbir şey ziyan olmuyor! Buğday hasadından kalan samanlar hayvanlara yem oluyor Ankara'daki ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Başarılı projeleri ile adından söz ettiren Pursaklar Belediyesi de tarıma teşvik amacıyla oluşturduğu tarım arazilerindeki ürünlerin her bir taneyi değerlendiriyor.
Pursaklar’da Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi! Pursaklar’da Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi! Haftanın 7 gününde gençlere ve çocuklara ev sahipliği yapmaya devam eden Millet Kıraathanesi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin uğradı.
Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi'nde ücretsiz sünnet programına imza attı Pursaklar Belediyesi, kentte pek çok ücretsiz programa imza atıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında son olarak çocuklar için ücretsiz sünnet hizmeti verildiği kaydedildi.
Pursaklar Belediyesi, Toplu Sünnet Programı ile hemşehrilerini bir araya getiriyor! Pursaklar Belediyesi, Toplu Sünnet Programı ile hemşehrilerini bir araya getiriyor! Pursaklar Belediyesi, sünnet olan çocukların mutluluğunu paylaşmak, birlikte sevinmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için vatandaşlarını düzenledikleri Sünnet Şöleni'ne davet ediyor.
Pursaklar Belediyesi parklarda yenileme seferberliği başlattı Pursaklar Belediyesi parklarda yenileme seferberliği başlattı Pursaklar Belediyesi, ilçeye değer kazandıracak projelere imza atmayı sürdürüyor. Pursaklar ilçesindeki parkları yenilemeye başladıklarını bildiren belediye, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde 2 farklı silahlı yaralama olayına ilişkin 5 kişi tutuklandı! Ankara'nın Pursaklar ilçesinde 2 farklı silahlı yaralama olayına ilişkin 5 kişi tutuklandı! Ülkemizde silahlı yaralama olaylarına ilişkin çeşitli haberler gelmeye devam ediyor. Başkentte pek çok asayiş olayı meydana gelirken son olarak Pursaklar ilçesinde silahlı yaralama olaylarına dair 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.