Pursaklar

Pursaklar Belediyesi'nden spora ve sporcuya tam destek! Pursaklar'da Ragbi Sporuna özel zirve Pursaklar Belediyesi'nden spora ve sporcuya tam destek! Pursaklar'da Ragbi Sporuna özel zirve Ülkemizde sporsa ve sporcuya olan desteklerin büyük bir önemi bulunuyor. Türkiye'nin dünya çapında başarılara imza atması adına desteklerin devam etmesi büyük bir önem taşırken Pursaklar Belediyesi'nin de örnek projeleri devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi parklardaki çalışmalarına devam ediyor! Oturma alanları yenilendi Pursaklar Belediyesi parklardaki çalışmalarına devam ediyor! Oturma alanları yenilendi Pursaklar Belediyesi, ilçenin çocuklarına ve ailelerine yönelik keyifli ve güvenli bir mekan oluşturmak için Karaca Pazar Alanı Üst Kısmı'nda montaj çalışmaları gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sahaya indi! Semt pazarını denetledi, esnafla sohbet etti Ankara'daki ilçe belediyelerinde saha çalışmaları devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki etkin çalışmaları devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de sahaya indi. Semt pazarını ziyaret eden Başkan Çetin esnafla da sohbet etti.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bir çiftin daha nikahını kıydı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bir çiftin daha nikahını kıydı Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin öncülüğünde, sadece etkinliklerle değil her daim vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Ertuğrul Çetin belediyenin nikah salonunda genç çift Esra ile Yusuf'un evliliğine destek oldu.
Ankara'da korkutan kaza! EGO otobüsü Gaziler Parkı'na girdi Ankara'da korkutan kaza! EGO otobüsü Gaziler Parkı'na girdi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşanan kaza, şehirde büyük bir endişeye yol açtı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Kaymakam Yıldız’a veda yemeği organize etti Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Pendik İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mehmet Yıldız onuruna Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından veda yemeği düzenlendi.
Pursaklar’da coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları! Pursaklar’da coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları! Pursaklar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü Selçuklu Meydanında Ali Kınık’ın katılımıyla kutlamalarda bulundu.
Pursaklar Belediyesi, Nezaket Kreş Okulu öğrencilerini pikniğe götürdü! Pursaklar Belediyesi, Nezaket Kreş Okulu öğrencilerini pikniğe götürdü! Yaz aylarında çocuklara özel organize ettiği dolu dolu etkinliklerle miniklerin gönüllerini kazanan Pursaklar Belediyesi, Nezaket Kreş Okulunda eğitim gören öğrencilere yönelik Kedi Evi’nde piknik programı düzenledi.
Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ankara'da yaz konserleri programları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte start verilen konser programları çeşitli belediyeler tarafından yürütülürken Pursaklar Belediyesi konser takvimini açıklayarak Ali Kınık'ın ilçeye geleceğini açıkladı.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonu çocuklara mutluluk oldu! Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonu çocuklara mutluluk oldu! Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi tarafından birçok yaz etkinliği düzenlenirken özellikle de çocuklar unutulmadı.
Pursaklar Belediyesi'nden gençler için gezi düzenledi! Yaz boyu hemşerilerimiz için seferber olduk Pursaklar Belediyesi'nden gençler için gezi düzenledi! Yaz boyu hemşerilerimiz için seferber olduk Pursaklar Belediyesi, örnek belediyeciliğin sembolleri arasında yer lamaya devam ediyor. İlçe halkı için pek çok farklı projeye imza atan belediye, gençler için gezi düzenledi. Gezi hakkında Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi iş arayanlara umut olmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi iş arayanlara umut olmaya devam ediyor Yaptığı iş veren ve işçi buluşmaları ile istihdama tam destek sağlayan Pursaklar Belediyesi iş arayanlara umut olmaya devam ediyor.