Pursaklar

Pursaklar Endemik Vadisi'nde sağlıklı yaşam ve spor buluşması gerçekleştirildi! Pursaklar Endemik Vadisi'nde sağlıklı yaşam ve spor buluşması gerçekleştirildi! Ankara'da Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek için Endemik Vadi'de buluşma gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 14700 TL maaşla 750 personel alımı yapılacak Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 14700 TL maaşla 750 personel alımı yapılacak Pursaklar Belediyesi, vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere projelerine devam ediyor. İlçedeki işçi ve işverenlerin bir araya getirileceğini aktaran Pursaklar Belediyesi, yeni bir istihdama destek olmak üzere ilan yayımladı.
Pursaklar Belediyesi Şehit Aileleri ve Gaziler için anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi! Pursaklar Belediyesi Şehit Aileleri ve Gaziler için anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi! Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin'in liderliğinde, ilçenin sosyal dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirmeye yönelik etkinliklere devam ediyor.
Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde "Veda" oyunu sahne alacak Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde "Veda" oyunu sahne alacak Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara'ya kazandırılan Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesi, vatandaşları oyunlarla buluşturmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşaatına hızla devam ediyor! Pursaklar Belediyesi Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşaatına hızla devam ediyor! Pursaklar Belediyesi, ilçedeki alışveriş deneyimini daha güvenli ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yeni bir Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşa ediyor.
Pursaklar'da açılan Oyuncakistan'a Otobüs ile nasıl gidilir? Pursaklar'da açılan Oyuncakistan'a Otobüs ile nasıl gidilir? Pursaklar Belediyesi, ilçenin sosyal ve kültürel alanlarını zenginleştirme çabalarına bir yenisini ekleyerek, Oyuncakistan adlı yeni oyun parkını hizmete açtı.
Pursaklar Belediyesi'nden çocuklu ailelere jest! Oyuncaklar Diyarı Oyuncakistan göz kamaştırıyor Pursaklar Belediyesi'nden çocuklu ailelere jest! Oyuncaklar Diyarı Oyuncakistan göz kamaştırıyor Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelerle her yaş grubuna hitap etmeye devam ediyor. İlçe halkı için çeşitli projelere imza atan Pursaklar Belediyesi, hayata geçirdiği Oyuncakistan ile çocuklu ailelerin gözdesi oldu.
Pursaklar Belediyesi, sporun genç kalplere iyi geldiğini kanıtlıyor! Pursaklar Belediyesi, sporun genç kalplere iyi geldiğini kanıtlıyor! Pursaklar Belediyesi, gençlerin ve sporun önemini benimseyerek, birden fazla spor dalında hizmet veriyor.
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Evi ile kadınlara destek olmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Evi ile kadınlara destek olmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi, kadınların toplumsal yaşamda daha etkin ve güçlü bir rol oynamalarını desteklemek amacıyla Hüma Sultan Hanımevi'ni hizmetinde bulunduruyor.
Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar için kapıları açıyor! Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar için kapıları açıyor! Ankara'da Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor ve İstihdam Şefliği aracılığıyla iş arayanlar ile işyeri sahiplerini bir araya getiriyor.
Ankaralı ailelere nakit desteği o belediyeden! Hesaplara 700 TL'lik ödeme yapılıyor Ankaralı ailelere nakit desteği o belediyeden! Hesaplara 700 TL'lik ödeme yapılıyor Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında vatandaşlara ekonomik destek sağlanıyor. Ankara'da da belediyeler tarafından vatandaşlara maddi destekler sürerken Pursaklar Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Endemik Vadi, AK Partili Bürokratlar ve Milletvekillerini ağırladı Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Endemik Vadi, AK Partili Bürokratlar ve Milletvekillerini ağırladı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in yoğun mesaisi ile ilçeye kazandırılan Pursaklar Endemik Vadi, her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. İlçenin prestij projesi yoğun rağbet görürken AK Partili Bürokratlar ve Milletvekilleri alanı ziyaret etti.