Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Kedi Evi uluslararası misafirleri ağırladı Pursaklar Belediyesi Kedi Evi uluslararası misafirleri ağırladı Hong Kong'tan gelen VIU TV Kanalı, The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) belgeselini çekmek için Ankaraya geldi. Pursaklar Belediyesi VIU TV Kanalı'nı Kedi Evi'nde misafir etti.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi Orman Köy'ü yapımında sona geldi Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi Orman Köy'ü yapımında sona geldi Pursaklar Belediyesi'nin bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü Endemik Vadi Orman çalışmasında sona gelindi. İlçe halkının merakla beklediği projenin bitmesi ile ilk olarak çocuklara açıldı.
Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezon başladı! Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezon başladı! Sanata ve sanatçıya verdiği değerle adından söz ettiren Pursaklar Belediyesi, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezona başladı.
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı'dan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e ziyaret! Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı'dan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e ziyaret! Sanata ve sanatçıya verdiği desteklerle dikkati çeken Pursaklar Belediyesi, ilçedeki önemli faaliyetlerine devam ediyor. Çeşitli sanatsa faaliyetleri ile öne çıkan Pursaklar Belediyesi'nde önemli misafirler ağırlandı.
Pursaklar Belediyesi'nde “Hayvanları Koruma Günü” kutlandı Pursaklar Belediyesi'nde “Hayvanları Koruma Günü” kutlandı Pursaklar Belediyesi özel günlerin önemini tüm ilçede yaşatırken 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü unutmadı. Çocuklara hayvanların önemimi anlatmak amacıyla etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesinde renkli anlara şahit olundu.
Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Parklar sıfırdan yenileniyor Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Parklar sıfırdan yenileniyor Pursaklar Belediyesi çocuklar için birbirinden farklı etkinliklere yer verirken bir yandan da ilçedeki parkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Pursaklar ilçesinde parkların yenilenmesiyle çocukların yüzü gülerken belediyeden açıklama geldi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı güncel açıklama ile ilçeye yeni imar yolları açmayı sürdüreceklerini belirtti.
Pursaklar Belediyesi'nde yüzme kursları devam ediyor Pursaklar Belediyesi'nde yüzme kursları devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde 2019 yılının Temmuz ayında hizmete açılan ve Selçuklu mimarisi örnek alınarak tasarlanan tesise yoğun ilgi var.
Pursaklar Belediyesi pazar alanlarını dönüştürmeye devam ediyor! Altınova Kapalı Pazar alanı açıldı Pursaklar Belediyesi pazar alanlarını dönüştürmeye devam ediyor! Altınova Kapalı Pazar alanı açıldı Pursaklar Belediyesi ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi için yatırımlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi yatırımlarına devam ederken ilçeye yeni pazar alanları kazandırmaya da devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçede Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program düzenlendi Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçede Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program düzenlendi Peygamber efendimizin doğumunun 1452'nci yılı sebebiyle Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile 'Mevlid-i Nebi Haftası' programı düzenledi.
Pursaklar Belediyesi 8 ayda 24 iş buluşması düzenledi Pursaklar Belediyesi 8 ayda 24 iş buluşması düzenledi İşsizlikle mücadele kapsamında işçi ve işvereni bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, 8 ayda 24 tane iş buluşması düzenlediklerini bildirdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi! Pursaklar Belediyesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de hem vatandaş hem de esnafla bir araya gelmek üzere sahaya inerken bu kez semt pazarını tercih etti.