Pursaklar

Pursaklar Belediyesi'nde kediler emin ellerde Pursaklar Belediyesi'nde kediler emin ellerde Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşların ihtiyaçları ve ilçelerin vizyonu doğrultusunda her geçen gün yani yerlerinin açılışını yapıyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi'de Kedi Evi'ni açtı.
Ankara'ya şehit ateşi düştü! Acı haber aileye verildi Ankara'ya şehit ateşi düştü! Acı haber aileye verildi Edirne'de şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Merzifonoğlu'nun acı haberi Ankara'nın Pursaklar da oturan ailesine verildi.
Pursaklar Belediyesi iş verenle iş arayanları buluşturdu Pursaklar Belediyesi iş verenle iş arayanları buluşturdu Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşların refah içinde yaşamaları için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Pursaklar belediyesi iş arayanları ve e-ticaret firmalarını bir araya getirdi.
Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi Pursaklar Belediyesi, Hamas ile İsrail geriliminden etkilenen sivil Gazze halkının yanında olduğunu duyurdu. İlçede Umut Kermesi düzenleyerek takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, detayları da duyurdu.
Pursaklar Belediyesi'nin yeni eğlence adresi! Endemik Vadi Orman Köyü Pursaklar Belediyesi'nin yeni eğlence adresi! Endemik Vadi Orman Köyü Pursaklar Belediyesi tarafından yakın zamanda açılan Endemik Vadi Orman Köyü bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocuklarının uğrak noktası olan köy her gün ziyaretçilerle dolup taşıyor.
Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireyler doyasıya spor yaptı Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireyler doyasıya spor yaptı Pursaklar Belediyesi, her yaş grubuna ve her vatandaşa hitap eden tesisleri ile hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli bireylerin spor yapmasına olanak tanıyor.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti İsrail ile Hamas arasında yaşanan gerilimin sivilleri etkilemesi dünya ülkelerinde yankı buldu. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın minik öğrencileri, İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan sivil Filistin halkı için dua etti.
Pursaklar Belediyesi 7'nci Millet Kıraathanesini hizmete açtı Pursaklar Belediyesi 7'nci Millet Kıraathanesini hizmete açtı Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşları ihtiyaçlarını karşılamak için projelerine devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'de gençlerin daha rahat ortamlarda ders çalışabilmeleri için millet kıraathalerini açtı.
Sağlıklı yaşamı destekleyen Pursaklar Belediyesi'nden sağlık semineri Sağlıklı yaşamı destekleyen Pursaklar Belediyesi'nden sağlık semineri Pursaklar Belediyesi'nin sağlıklı yaşamı destekleyen projeleri devam ediyor. İlçeye birbirinden yeni parkları ve yürüyüş alanlarını kazandırmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, bu kez bir sağlık semineri düzenledi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıl dönümüne özel ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıl dönümüne özel ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıldönümünde düzenlenen mevlid programına katıldı.
Pursaklar Belediyesi Muhtarlar Günü kapsamında yemek programı düzenledi Pursaklar Belediyesi Muhtarlar Günü kapsamında yemek programı düzenledi Muhtarlar Günü kapsamında çeşitli etkinliklere imza atıldı. Pursaklar Belediyesince muhtarlar onuruna bir yemek programı organize edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de düzenlenen yemekte muhtarlarla bir araya geldi.
Pursaklar Belediyesi vatandaşların sorunlarını dinliyor Pursaklar Belediyesi vatandaşların sorunlarını dinliyor Ankara'da ki ilçe belediyeleri her geçen gün yeni projelere imza atarken vatandaşlarıyla görüşmeleri ihmal etmiyor. Bölge halkının sorunlarına kulak veren Pursaklar Belediyesi de çözümler için kolları sıvadı