Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Mahalle Konakları ile kültür mirasına sahip çıkıyor Pursaklar Belediyesi Mahalle Konakları ile kültür mirasına sahip çıkıyor Nesiller ilerledikçe ve yıllar geçtikçe insanların eski dönemlere dair özlemi daha çok artıyor. Binaların yoğunlaşmasından dolayı mahallelerde yapılan etkinlikler artık farklı alanlarda yapılıyor.
Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evlerine ilgi devam ediyor Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evlerine ilgi devam ediyor Türkiye'de ilk kez Pursaklar Belediyesi tarafından uygulanan Dede Torun Evleri projesi, 2010 yılından bu yana faaliyetlerine devam ediyor. Dedeler ve torunlar lokali geçmiş ve gelecek kuşağı bir arada buluşturmaya devam ederken vatandaşların ilgisi de devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için sokaklara şarj istasyonları kurdu Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için sokaklara şarj istasyonları kurdu Teknolojinin getirdiği imkanlar sayesinde engelli vatandaşlar günlük hayatta daha fazla yer almaya başladı. Bu kapsamda engelli bireylerin sıkça kullandığı akülü arabalar için Pursaklar Belediyesi bir hizmet gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu İlçe insanlarının spor ile iç içe olması için gerçekleştirilen projeler ile yakından ilgilenen Başkan Çetin görev süresi boyunca onlarca tesis açmıştı. Pursaklar'a kazandırdığı spor tesislerinin açıldıktan sonraki hallerini de kontrol eden Başkan Çetin hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.
Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaz dönemini sporla geçirmek isteyen çocuklara belediye yönetimi tarafından jest geldi. Spor kurslarına kayıt yaptıranlara ücretsiz giysiler verildi.
Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor Pursaklar Belediyesi tarafından düzenleneceği açıklanan Yaz Spor Okullarında 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, sporla dolu bir yaz ayı geçiriyor. İlçedeki çocukların etkinliklere olan ilgisi devam ederken çocuklar da doyasıya eğleniyor.
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri mezuniyet sevinci yaşadı Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri mezuniyet sevinci yaşadı Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede açılan kurslarda çok sayıda eğitimler veriliyor. Kadınların yoğun katılım sağladığı Hüma Sultan Hanım evi kursiyerleri de mezuniyet sevinci yaşadı.
Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü Sanatsal ve kültürel çalışmalarla Ankara'da çeşitli farklılıklar ortaya koyan Pursaklar Belediyesi, gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi, vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pursaklar'a gelen vatandaşların ziyaret ettikleri alanlar arasında yer alan Endemik Vadi, her yaştan vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çocuklara beraber futbol oynadı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çocuklara beraber futbol oynadı İlçede mevcut düzenin daha iyi bir şartla devam etmesi için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi insanların sosyal hayatlarına da dokunmayı sürdürüyor. İlçeye kazandırılan spor alanları ve açılan tesisler ile sağlıklı nesiller yetişmesine destek oluyor.
Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde park ve bahçeler konusundaki hassasiyet devam ediyor. Vatandaşların bu yerleri çok sevdiğinin bilincinde olan belediye yönetimi, parkları onların ihtiyaçlarına göre yeniden düzenliyor.
Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor Pursaklar Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ederken bu yatırımlar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. İlçeye kazandırılan yeni alanlar hakkında Pursaklar Belediyesinden açıklamalar gelirken mevcut alanlar da yenilenerek geliştirilmeye devam ediyor.