Pursaklar

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda öncelik kaliteli eğitim! Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda öncelik kaliteli eğitim! Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulları, çocukların daha kaliteli eğitim alabilmeleri için ara tatili, hizmet içi eğitim ile değerlendirdi. Pursaklar Belediyesi kaliteli eğitime verdiği önceliği gösterirken vatandaşın da takdirini kazandı.
Pursaklar Belediyesi ara tatildeki öğrenciler için etkinlikler düzenledi Pursaklar Belediyesi ara tatildeki öğrenciler için etkinlikler düzenledi Pursaklar Belediyesi, çocukların ara tatilde güzel vakit geçirmeleri ve eğlenebilmeleri için ‘‘Çocuklarımızı İçin Kısa Bir Mola’’ sloganı ile 24 farklı etkinlik düzenledi. İlçedeki etkinliklere katılım ise yoğundu.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e çocuklardan sürpriz ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e çocuklardan sürpriz ziyaret Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendisini ziyaret etmek isteyen ilçe halkını makamında ağırlamaya devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde ziyaretleri kabul eden Başkan Çetin'e bu kez çocuklar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Pursaklar’da Dede Torun Evleri’nde kayıtlar başlıyor Pursaklar’da Dede Torun Evleri’nde kayıtlar başlıyor Ankara’nın ilçe belediyeleri çalışmalarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de geçmiş ve gelecek kuşağı bir araya getirmek adına Dede Torun Evlerinin açılışını yapmıştı.
Ankara'da yol çilesi sona eriyor! Özal Bulvarı 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak Ankara'da yol çilesi sona eriyor! Özal Bulvarı 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak Başkent Ankara'da yolların gelişmesi ve trafik sorunlarının önüne geçilmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da yol yapım çalışmaları devam ederken başkentliler 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak bir yol hakkında uyarıldı.
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 700 TL'lik destek ödemesi yaptı! Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 700 TL'lik destek ödemesi yaptı! Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında vatandaşlara sosyo-ekonomik destek sağlanıyor. Ankara'da belediyeler tarafından vatandaşlara ekonomik destekler sürerken Pursaklar Belediyesi, 700 liralık destek ödemesi gerçekleştirdiğini bildirdi.
Pursaklar’da “Siyahlı Kadın” tiyatro oyunu sanatseverler ile buluştu Pursaklar’da “Siyahlı Kadın” tiyatro oyunu sanatseverler ile buluştu Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara'ya kazandırılan Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesi vatandaşları oyunlarla buluşturmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi 8 ayda 30 iş buluşması gerçekleştirdi Pursaklar Belediyesi 8 ayda 30 iş buluşması gerçekleştirdi Ankara'nın ilçe belediyeleri kentteki işsizliğin önüne geçmek için çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Pursak Belediyesi'de iş gücü oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla 8 ayda 30 iş buluşması düzenledi
AK Parti ilçe başkanları belli oldu! AK Parti ilçe başkanları belli oldu! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan son açıklama ile birlikte AK Parti ilçe başkanlarının belirlendiği öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi 400 kişilik iş ilanını duyurdu! Pursaklar Belediyesi 400 kişilik iş ilanını duyurdu! Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruya göre işveren ile iş arayanlar buluşmasının belediye tarafından gerçekleştirileceği öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi 2024 yılı mali bütçesi, ABB meclisinde oybirliğiyle kabul edildi! Pursaklar Belediyesi 2024 yılı mali bütçesi, ABB meclisinde oybirliğiyle kabul edildi! Bugün gerçekleştirilen ABB meclis toplantısında Pursaklar Belediyesi'nin 2024 yılı mali bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
Pursaklar Belediyesi duyurdu! 2. taksit vergi ödemeleri için son gün 30 Kasım Pursaklar Belediyesi duyurdu! 2. taksit vergi ödemeleri için son gün 30 Kasım Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2023 yılı vergi ödemeleri için son günün 30 Kasım olduğu hatırlatıldı.