Pursaklar

Pursaklar Belediyesi ücretsiz Konya Gezisi kayıtlarını almaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi ücretsiz Konya Gezisi kayıtlarını almaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi, ilçedeki her yaş grubu için farklı bir etkinlik programına imza atıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken bu kez 50 yaş üzeri erkekler için bir açıklamaya yer verildi.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda eğlenerek öğreniliyor Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda eğlenerek öğreniliyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki çocuklar için çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye bağlı olarak hizmet veren Nezaket Okulları'nda çocuklar için verilen eğitimlerle ilgili bilgiler verilirken eğlencenin de hiç bitmediği açıklandı.
Pursaklar Belediyesi Ankara'da bir ilke imza attı! Bilim Pursaklar'da eğitim devam ediyor Pursaklar Belediyesi Ankara'da bir ilke imza attı! Bilim Pursaklar'da eğitim devam ediyor Pursaklar Belediyesi birbirinden farklı etkinlik ve projelere imza atmaya devam ediyor. İlçede pek çok ilke imzan Pursaklar Belediyesi, Bilim Pursaklar'da eğitimlere devam ettiğini açıkladı.
Pursaklar Belediyesi 50 yaş üstü erkeklere Konya gezisini duyurdu! Pursaklar Belediyesi 50 yaş üstü erkeklere Konya gezisini duyurdu! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 50 yaş üstü erkekler için Konya gezisi başvurularının başladığını duyurdu.
Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ta dağıttığı çorbayla içleri ısıttı Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ta dağıttığı çorbayla içleri ısıttı Pursaklar Belediyesi birbirinden faklı projelere imza atmayı sürdürüyor. Soğuk kış günlerinde vatandaşın içini ısıtması için çorba dağıtımına başlayan Pursaklar Belediyesi, bugün de vatandaşın yanındaydı.
Pursaklar Belediyesi bu haftanın sıcak çorba dağıtım yerini duyurdu! Pursaklar Belediyesi bu haftanın sıcak çorba dağıtım yerini duyurdu! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu haftaki Mobil Mutfak uygulamasının nerede gerçekleşeceğini açıkladı.
Pursaklar Belediyesi’nden ilçedeki kursiyerlere Osmanlı Lezzetleri eğitimleri veriyor Pursaklar Belediyesi’nden ilçedeki kursiyerlere Osmanlı Lezzetleri eğitimleri veriyor Pursaklar Belediyesi ilçede pek çok yeniliğe imza atmaya devam ediyor. İlçede devam eden kurs programlarına rağbet artarken bu kez Osmanlı Lezzetli eğitimleri verildiği duyuruldu.
Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak Pursaklar Belediyesi istihdama köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere işçi ve işverenleri bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, yeni bir ilan yayımlayarak iş arayanları bilgilendirdi.
Pursaklar Belediyesi mükelleflere vergi uyarısında bulundu Pursaklar Belediyesi mükelleflere vergi uyarısında bulundu Pursaklar Belediyesi, 2023 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri için mükelleflere 30 Kasım'da sona erecek uyarısında bulundu.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki sosyal etkinliklere ağırlık verirken gençler için düzenlenen kamp programları hakkında bir açıklamada bulundu.
Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımına hız kesmeden devam ediyor Pursaklar Belediyesi Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımına hız kesmeden devam ediyor Ankara'nın ilçe belediyelerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye değer kazandıracak projeleri devam ederken Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nin inşasına da hız kesmeden devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma Pursaklar Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma Ülkemizde belediyeye yapılan vergi ödemelerinin belirli tarihlerde yapılması gerekiyor. Belediyeler de sıklıkla uyarı yayımlarken Pursaklar Belediyesi'nden açıklama geldi.