Pursaklar

Pursaklar Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü! Belediyeden öğrencilere ücretsiz soru bankası desteği Pursaklar Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü! Belediyeden öğrencilere ücretsiz soru bankası desteği Pursaklar Belediyesi, eğitime verdiği önemi her defasında vurguluyor. İlçede sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmak, eğitimlerine destek vermek ve sınavlarda başarılı olabilmeleri için TYT, AYT ve LGS soru bankası kitaplarının dağıtımına başlayan Pursaklar Belediyesi hem ailelerin hem de öğrencilerin yüzünü güldürdü.
Pursaklar'da haydi havuza! 7'den 70'e yüzme keyfi Pursaklar'da Pursaklar'da haydi havuza! 7'den 70'e yüzme keyfi Pursaklar'da Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yüzme havuzu, 7'den 70'e herkesin yoğun ilgisini almaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, 'Haydi Havuza' diyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki Çocuk Kütüphanesine ziyaret! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki Çocuk Kütüphanesine ziyaret! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Saha çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bu kez ilçedeki çocuk kütüphanelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediyesinin hayvan sahiplendirdiğini biliyor muydunuz? İşte başvuru ekranı Pursaklar Belediyesinin hayvan sahiplendirdiğini biliyor muydunuz? İşte başvuru ekranı Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da yeni projelere geliştirmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesinin çalışmalarını yakından takip eden ilçe halkı da bu çalışmaların detayları hakkında bilgi sahibi olmak isterken belediyenin bir hizmetini daha derledik.
Pursaklar Belediyesi tüm ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalışıyor Pursaklar Belediyesi tüm ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalışıyor Pursaklar Belediyesi, temizlik ekipleri sokağa bırakılan evsel atıkları özveri ile temizleyerek temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe halkının gönül kapılarını çalıyor! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe halkının gönül kapılarını çalıyor! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor. İlçe halkını ziyaret etmeyi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sıkıntı ve talepleri de dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi pazarlarında hem alıcı hem de satıcılar memnun! Pursaklar Belediyesi pazarlarında hem alıcı hem de satıcılar memnun! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki pazar ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşların yanında olan Başkan Çetin, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini yerinde dinledi.
7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha 7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tam 14 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı kazanın olduğu o yolda bir kaza daha meydana geldi! Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki okullara ziyaret! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçedeki okullara ziyaret! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun çalışma programına devam ediyor. İlçedeki çalışmalarına devam eden ve saha çalışmalarını da sürdüren Başkan Çetin, bu kez okul ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerin yüzünü güldürdü.
Pursaklar Belediyesi 12 Öfkeli tiyatro oyununu duyurdu! Pursaklar Belediyesi 12 Öfkeli tiyatro oyununu duyurdu! Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte 12 Öfkeli tiyatro oyun biletlerinin satışa sunduğu ifade edildi.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki kadınların Filistin için düzenlediği mitinge katıldı! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki kadınların Filistin için düzenlediği mitinge katıldı! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki saha ziyaretlerini sürdürüyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kadınlar tarafından Filistin ve Gazze halkına destek için düzenlenen kermese katıldı. Başkan Çetin bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen kadınlara teşekkür etti.
Adım Adım Pursaklar ile sağlıklı yarınlara Adım Adım Pursaklar ile sağlıklı yarınlara Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yarınlar için vatandaşlarına hizmette sınır tanımıyor. Pursaklıları sağlıklı yaşama teşvik etmek için kullanıma sunulan 'Adım Adım Pursaklar' uygulaması ile vatandaşlar sağlıklı yarınlara adım atıyor!